ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 13:06
Головна » 2017 » Серпень » 23 » Визначилися пари півфіналістів чемпіонату України серед дівочих команд WU-17 у Першій лізі
06:51
Визначилися пари півфіналістів чемпіонату України серед дівочих команд WU-17 у Першій лізі

 

23 серпня, у селищі Голоби, що на Волині, завершився груповий етап чемпіонату України серед дівочих команд WU-17 у Першій лізі.

 

Програму третього ігрового дня відкривали «Луганочка-Спартак» (Луганська обл.) та збірна Тернопільської обл., які посідали четверту та третю сходинки відповідно у квартеті Б. Ще у першому таймі тернопільчанки забезпечили переможний результат забивши два м’ячі. А у другій половині гри гостям вдався лише один влучний удар, якого завдала Віта Майсак. Що ж до футболісток з Луганської обл., то вони залишають турнір так і не пізнавши радості забитим м’ячам. А ця перемога лише підсолодила збірній Тернопільській області враження від виступу на турнірі, оскільки команда так і залишилася третьою в групі Б.

 

«Луганочка-Спартак» (Луганська обл.) - Збірна Тернопільської обл. – 0:3

Голи: Кондзерська (5), Кривобедра (21), Майсак (44)

 

 

Наступними на футбольне поле вийшли ДЮСШ «Буг» та збірна Хмельницької обл. Лише тотальне невезіння завадило молодій та амбітній команді з м. Сокаль здобути першу перемогу на турнірі. Захисники львівської команди двічі, у кожному з таймів, відзначились автоголами у свої ворота. А на 37-й хвилині зусиллями Роксолани Брошко команда ДЮСШ «Буг» змогла відіграти один м’яч. У підсумку прикра поразка львів’янок з рахунком 1:2.

 

ДЮСШ «Буг» - Збірна Хмельницької обл. – 1:2

Голи: Бложко (37) – Волоско (17 автогол), Завялич (24 автогол)

 

 

Надпринциповим виявилося протистояння львівських «Карпат» та волинської «Ковельчанки», які перед цим матчем посідали першу та другу сходинки відповідно. Напружений та безкомпромісний матч завершився бойовими «нулями». Слід відзначити, що львів’янки були ближчими, аби вирвати перемогу у грі. Особливо старалась Діана-Дарина Цень. Таким чином, «Карпати» з сімома очками за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів посіли перше місце, яке у півфіналі виводить команду на ДЮСШ №3.

 

ФК «Карпати» (Львів) - «Ковельчанка» (Волинська обл.) – 0:0

 

 

Закривав програму третього змагального дня матч, у якому зустрічалися фаворити групи А - ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) та «Надвірняночка» (м. Надвірна). І в цьому поєдинку запекла боротьба була на кожному клаптику поля та тривала до фінального свистка. Проте вболівальники так і не побачили забитих м’ячів, хоча з легкістю можна пригадати декілька небезпечних моментів біля воріт кожної з команд. Найреальніший шанс здобути бажану перемогу мала ДЮСШ №3, яка отримала перевагу в одного гравця, коли футболістка з Надвірної - Ганна Печенюк - отримала червону картку за. Світлана Маліборська зі штрафного влучила у поперечну. У підсумку - нічия 0:0, яка виводить на першу сходинку футболісток з Надвірної. 

 

ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) - «Надвірняночка» (м. Надвірна)

 

 

Турнірне становище команд

 

Група А

  1.      «Надвірняночка» (Надвірна, Івано-Франківська обл.) – 7 очок
  2.      ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) – 5 очок
  3.      Збірна Хмельницької обл. – 4 очки
  4.      ДЮСШ «Буг» (Сокаль) – 0

 

Група Б

 

  1.      ФК «Карпати» (Львів) – 7 очок
  2.      «Ковельчанка» (Волинська обл.) – 7 очок
  3.      Збірна Тернопільської обл. – 3 очки
  4.      «Луганочка-Спартак» (Луганська обл.) – 0 очок

Таким чином, за результатами третього ігрового дня сформувались наступні півфінальні пари:

 

24 серпня

09:30 «Надвірняночка» (Надвірна) – «Ковельчанка» (Волинська обл.)

10:30 ФК «Карпати» (Львів) – ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ

 

Головний наставник дівочих збірних команд України WU-15 таWU-17 Сергій Сапронов прокоментував результати групового раунду. «Враження від турніру позитивні, команди демонструють жагу до перемоги, і боряться у кожному матчі. Ситуація в групах була прогнозованою. Видно, що команди, які приділяють велику увагу тренувальному процесу на місцях, показують на турнірі якісний футбол. У плей-офф вийшли команди, які були цього гідні, і впевнений, кожна з них непогано буде виступати у Вищій лізі. Нас очікує запекла боротьба. Для себе відмітив декількох гравців, яких планую перевірити на найближчих тренувальних зборах». 

 

Більше фото тут

 

Переглядів: 408 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz