ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 19:55
Головна » 2013 » Червень » 21 » Відзначили юних спортсменів Надвірнянщини в т.ч. і нашу Тетяну Лайщук
14:05
Відзначили юних спортсменів Надвірнянщини в т.ч. і нашу Тетяну Лайщук
Благодійний фонд Юрія Дерев’янка нагородив  перспективних молодих спортсменів Надвірнянщини – переможців змагань всеукраїнського та обласного рівнів. Футбольну форму і одноразові грошові стипендії отримали вихованці Надвірнянської дитячої юнацько-спортивної школи.

«Спорт пропагує здоровий спосіб життя, а для наших дітей це дуже потрібно. Він виховує сильну особистість, спонукає працювати над собою. Колись я також займався спортом. Знаю, яка це колосальна робота, тому переконаний, що спортивну молодь потрібно всіляко підтримувати», - відзначив засновник Фонду, народний депутат Юрій Дерев'янко.

Він передав комплект спортивної форми команді футболістів Надвірнянської ДЮСШ. І відзначив преміями окремих спортсменів. Грошове заохочення у 2000 гривень отримали шестеро школярів, які стали призерами чемпіонатів України з різних видів спорту у 2012 та 2013 роках. Це надвірнянці: Оксана Гуш – чемпіонка та призерка всеукраїнських і міжнародних змагань з дзюдо та самбо, Тетяна Лайщук – учасниця Збірної команди України з футболу та Юрій Яремчук – бронзовий призер всеукраїнських змагань із дзюдо. Делятинці Василь Іваночко – чемпіон України з легкої атлетики у штовханні ядра та бронзовий призер Чемпіонату України з метання диску та Михайло Гаврилюк – чемпіон України з легкої атлетики у метанні спису. Нагороду отримала і юна спортсменка з Пасічної Надія Михайлюк – чемпіонка та призерка всеукраїнських та міжнародних турнірів із дзюдо та самбо.

 

Тетяна Лайщук, учениця 8 класу Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, займається футболом у Надвірнянській ДЮСШ. Тренери кажуть, що дівчина дуже талановита.

«Без футболу себе просто не уявляю. Дуже багато працюю, але із задоволенням  –  у мене щоденні тренування. В майбутньому хочу стати професійною  футболісткою», -  розповіла Тетяна Лайщук.

«Наші спортсмени – це  наша гордість», - не приховував задоволення тренер ДЮСШ з футболу Тарас Угринюк. Футбол – популярний вид спорту в Надвірній. У місцевій ДЮСШ ним займаються 250 дітей – і хлопці, і дівчата. Нещодавно вихованці закладу здобули третє місце у футбольному Чемпіонаті Івано-Франківської області.  Саме цій команді  Юрій Дерев’янко подарував нову форму. «Форма дисциплінує учнів і водночас об’єднує, згуртовує колектив», – дякує директор Надвірнянської ДЮСШ Ярослав Петріщак.

Директор та вихованці Надвірнянської ДЮСШ чекають завершення будівництва спортивного манежу. Тренери та діти в один голос скаржаться, що ніде займатися в дощ та холод. Юрій Дерев'янко як депутат обласної ради допомагав спортивній школі вирішити цю проблему. Коштом Благодійного фонду виготовили проектно-кошторисну документацію на реконструкцію манежу. У цьому спорткомплексі передбачили тренувальний майданчик та плавальний басейн. Фінансування робіт має розпочатися цього року. Народний депутат контролює хід реалізації проекту.


Переглядів: 502 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz