ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 04:52
Головна » 2011 » Грудень » 28 » В Калуші знову другі+відео
14:09
В Калуші знову другі+відео
    ЖФК"Надвірняночка"ССК"Автомобіліст" при Надвірнянському коледжі НТУ(гравці 1995 р.н. і молодші) завершували футбольний сезон 2011 року,як його і починали-участю в турнірі на призи ФК"Нафтохімік".Вісім команд нашої області зібралось у Калуші щоб позмагатись у футзальних змаганнях.
    Відповідно до погодженого регламенту турніру, всі матчі проводилися в два тайми по 10 хвилин кожен, а при нічийному результаті переможець поєдинку визначався в серії 6-метрових ударів.Спочатку надвірнянській команді в суперники випала команда Рожнятівської ДЮСШ. Забивши два м"ячі,відзначались Марта Чернета та Тетяна Мельничук,його було пройдено.З наступним  суперником Городенківською ДЮСШ зіграли непереконливо. Програвали по ходу поєдинку потім в кінці матчу заледве вдалось перевести його до серії 6-метрових ударів (рахунок матчу 2:2,у нас забивали знову Марта Чернета та Надія Харковська).В пробиванні більше поталанило надвірнянським дівчатам,які не забили тільки один удар і з рахунком 2:1 потрапили до фіналу.У фінальному матчі з командою ДЮСШ №3 Івано-Франківськ,яка є базовою школою з підготовки резерву для калуської жіночої футбольної команди «Нафтохімік-ПНУ» – цьогорічного бронзового призера чемпіонату України,зіграли невиразно і поступились з рахунком 0:3.
   У церемонії нагородження команд-учасниць цих змагань взяли участь президент ФК «Нафтохімік», генеральний директор ТОВ «Карпатнафтохім» Сергій Чмихалов, виконавчий директор цього клубу Михайло Овчар, капітан жіночої футбольної команди «Нафтохімік-ПНУ» Христина Ботюк, її новопризначений тренер Микола Пристай, а також перший заступник голови Івано-Франківської обласної ФФУ Тарас Клим і перший заступник начальника головного управління у справах сім’ї, молоді і спорту ОДА Михайло Марцинюк.
   Команду за зайняте друге місце було нагороджено кубком,а від головного спонсора цих змагань ТОВ"Карпатнафтохім" отримали ще солодкі призи та комплект футбольної форми,як учаснику першого чемпіонату дівочої дитячо-юнацької футбольної ліги (ДЮФЛ) Івано-Франківської області.
   Організатори змагань відзначили спеціальним призом кращого гравця турніру,футзалістку нашої команди Тетяну Мельничук.
   Отже,на останньому 16-турнірі цього року ЖФК"Надвірняночка" виступила в такому складі: Володимира Вайда,Марія Стельмах,Марта Чернета,Надія Харковська,Надія Боднарук,Ірина Чубернат,Ольга Музиченко,Тетяна Мельничук,Іванна Красілич,Анна Красілич,Вікторія Красілич, Тетяна Лайщук.


Результати
поєдинків:



ЖФК
«Надвірняночка»
– Рожнятівська ДЮСШ – 2:0



Галицька ДЮСШ
– Городенківська ДЮСШ – 1:2



«Нафтохімік –
Калуська СДЮШОР» – Косівська ДЮСШ – 0:2



ДЮСШ №3 м.
Івано-Франківська – Долинська ДЮСШ – 4:0



Рожнятівська
ДЮСШ – Галицька ДЮСШ – 0:4



ЖФК
«Надвірняночка»
– Городенківська ДЮСШ – 2:2 (пен. 2:1)



«Нафтохімік –
Калуська СДЮШОР» – Долинська ДЮСШ – 1:0



Косівська
ДЮСШ – ДЮСШ №3 м. Івано-Франківська – 1:3



Матч за
7 місце:



Рожнятівська
ДЮСШ – Долинська ДЮСШ – 0:2



Матч за
5 місце:



Галицька ДЮСШ
– «Нафтохімік – Калуська СДЮШОР» – 2:3



Матч за
3 місце:



Косівська
ДЮСШ – Городенківська ДЮСШ – 1:1 (пен. 2:1)



Фінал



ДЮСШ №3 м.
Івано-Франківська – ЖФК «Надвірняночка» – 3:0.


Переглядів: 543 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz