ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 23:20
Головна » 2019 » Січень » 17 » Традиції не змінюємо – є п’ята щорічна перемога на турнірі в Новояворівську!
15:21
Традиції не змінюємо – є п’ята щорічна перемога на турнірі в Новояворівську!

Спочатку про молодшу команду. Підсумкове сьоме місце – не привід для засмучування. Команда була укомплектована досить юними гравцями яким було важко боротись проти своїх старших, досвідченіших і більш габаритних суперниць. Але наша футбольна дружина старалась, боролась, показуючи деколи досить змістовну та непогану гру. Головне, що набралися досвіду, стали більш зігранішими, а приємні результати ще прийдуть. Тож команду майбутніх переможців складали:Марта Кецман, Яна Яцко, Вікторія Синяк, Анастасія Синяк, Софія Клебан, Вікторія Волощук, Анастасія Мартинець,Вікторія Бабінська, Єлизавета Бабінська, Лілія Бабінська
А Софія Клебан в переддень своїх уродин отримала індивідуальну відзнаку від організаторів та почесних гостей турніру.

 

Старша команда починала досить скромно. На груповому етапі спочатку мінімально виграли у команди з Сокаля.У наступних двох матчах довелося після нічийного результату в основний час пробивати шестиметрові штрафні удари для визначення переможця ігор. Цікаво, що це відбулося у 8 матчах з 24 на груповому етапі, а в стикових матчах була лише одна післяматчева серія.


І цю футбольну лотерею вдалося пройти навідмінно. Не в останню чергу завдяки чудовим діям на останньому рубежі нашого воротаря - Каріни Паладіюк проти суперниць з львівських «Карпат» та гостей з Таврії.А команді зі Львова саме вона забила останнього пеналя. На шляху до фіналу переграли ще одну команду з Львівщини – ДЮСШ м.Буськ. А у останньому важливому матчі на змаганнях довелося грати знову проти свого першого суперника з першого ігрового дня. Програючи по ходу поєдинка зуміли відігратись, а потім ще й довести напружений матч до перемоги з рахунком 3:2.

Як то кажуть – радості не було меж. Тож чудовий кубок та заслужені медалі повезли додому: Ілона Старостенко, Каріна Паладіюк, Оксана Геник, Діана Рожко, Тетяна Дмитраш, Юлія Удуд, Іванна Герман, Тетяна Семенюк.


Для того щоб команда показала 100 % результат наполегливо попрацювали її тренери та представники : Богдан Пинчук, Микола Ясінський та Ганна Печенюк.
Пошановували нашу команду голова Федерації футболу Яворівського району Мирослав Дорош, заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх і міський голова Яворова Василь Муравель

До слова, Семенюк Тетяна – «старожил» цих футзальних змагань на Львівщині. Не пропустила жодного з п’яти останніх успішних років для нашого футбольного колективу..Геник Оксана (відзначена також окремою нагородою, як кращий цьогорічний бомбардир) відвідала турнір втретє.
Минулорічну поїздку повторили шестеро гравців:Волощук Вікторія,Старостенко Ілона ,Рожко Діана,Дмитраш Тетяна,Удуд Юлія, Печенюк Ганна. А решту 10 гравців відкрили для себе вперше Всеукраїнський турнір з футзалу «Різдвяні зустрічі-2019» в Новояворівську.

Переглядів: 364 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz