ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 15:11
Головна » 2015 » Лютий » 19 » Тільки п"яті,а жаль...
22:00
Тільки п"яті,а жаль...

  

Десять команд змагалися з 13 по 15 лютого 2015 року в смт. Маневичі (Волинська область) на міжобласному турнірі пам’яті Є.Л. Бубнюка.  «Надвірняночка» вперше брала участь у цьому турнірі. В складі команди на турнір поїхали: Тетяна Лайщук (к), Леся Васильків, Вікторія Данилюк, Анна Дем’янець, Оксана Дзебчук, Дарія Ільків, Романа Лукач, Тетяна Семенюк, Яна Тріщук, Ганна Шовгенюк, Мирослава Шовгенюк (тренери Богдан Пинчук, Лев Борняк).

Генеральним спонсором поїздки нашої команди на турнір виступив меценат футболу, президент ФК «Битків» Степан Ломпас. Також фінансову допомогу надав приватний підприємець Василь Павлюк.

По приїзді взнали, що отримали так звану «групу смерті», де крім господарок були представниці Костополя, Львова, Луцька та Ковеля. Крім того нам випала честь зіграти в першому матчі турніру проти господарів, а в перший ігровий день надвірнянська команда єдина з команд учасників повинна була провести три матчі.

В першому матчі надвірнянські футзалістки показали що готові до будь-яких перипетій - забивши три м’яча і пропустивши один в кінці матчу перемогли фаворита змагань. Як виявилось майбутній переможець турніру програв тільки в цьому єдиному матчі гостям з Надвірної. В наступному матчі з командою ДЮСШ № 1 (м. Львів) хорошу гру продемонстрували футзалістки основного складу (Дем’янець, Лукач, Лайщук та Шовгенюк). Надвірнянки перемогли з рахунком 8:5. Єдиним матчем на турнірі в якому вдалось не пропустити була гра з командою ДЮСШ № 2 (м. Луцьк), яку виграли з рахунком 6:0.

Наступного дня у матчі з представницями Костополя нас влаштовувала і нічия, але не склалось. По ходу матчу доводилось постійно доганяти суперника в рахунку. Вирішальний гол пропустили із стандарту за дві хвилини до закінчення матчу.

Оскільки у команд Маневичів, Костополя та Надвірної була однакова кількість очок, питання виходу до півфіналів турніру вирішувалось по різниці забитих і пропущених м’ячів. Наші суперники грали матчі після нас, і знаючи результат нашої команди доклали максимум зусиль щоб здобути потрібну їм різницю м’ячів. Нам залишилося зіграти матч тільки за п’яте місце.

У матчі за підсумкове п’яте місце черговий представник Волині – команда з Ковеля, мало що зміг протиставити нашій команді, хоча два голи все таки забив. Матч закінчився з рахунком 2:6 на користь «Надвірняночки».

Кращими бомбардирами команди на турнірі стали; Дем’янець Анна (12 забитих м’ячів), Лукач Романа (7 м’ячів), Лайщук Тетяна (5 м’ячів), а кращим асистентом - Лукач Романа (6 гольових передач).

Капітан команди Тетяна Лайщук була визнана кращим захисником турніру та отримала з рук тренера воротарів жіночих збірних команд України Олександра Митько пам’ятний подарунок від комітету жіночого футболу України.

Команда висловлює подяку тренеру команди господарів Надії Шпак за запрошення на чудовий турнір.

Переглядів: 592 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz