ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 09:48
Головна » 2016 » Травень » 17 » Срібні медалі на міжнародному турнірі.
15:32
Срібні медалі на міжнародному турнірі.

10 травня на футбольному майданчику ужгородської «Юності» футболістки вперше провели турнір пам’яті вихованок ЗОДЮСШ.

Організатором змагань виступили ужгородські дівчата на чолі з тренером команди Кристиною Костевкою, які таким чином вирішили вшанувати своїх подруг по команді. Допомогу у проведенні надали Федерація футболу Закарпаття та керівництво ЗОДЮСШ. На запрошення взяти участь у Міжнародному турнірі з футболу пам’яті вихованок ЗОДЮСШ зголосились команди «Гуменне» (Словаччина), «Надвірняночка» (Надвірна), Моршина, а також дві команди з Ужгорода та збірна Ужгородського району.

На урочистому відкритті турніру були присутні чоловік загиблої Олени Надь та матір і сестра Ірини Яшко. Пам’ять дівчат вшанували хвилиною мовчання, відтак тренер нашої команди Кристина Костевка із рідними відвідали могили загиблих.

А далі розпочалися футбольні баталії, які разом із Йосипом Шитєвом відмінно відсудила колишня вихованка ЗОДЮСШ, а нині арбітр Яна Сащина.

Упродовж дня дівчата грали за коловою системою по 20 хв. кожен тайм. У підсумку перше місце посіла ужгородська ЗОДЮСШ-1 (12 очок), друге – «Надвірняночка» (10 очок), треті – футболістки Гуменного (9 очок).

Кубки та грамоти вручив директор обласної ДЮСШ Степан Молнар, а рідні дівчат нагородили переможниць медалями. Кубком за участь також нагороджена команда з Моршина.

Кращими у номінаціях були визнані: гравець – Діана Лемешова (Гуменне), воротар – Лілія Манзулич (Ужгород), півзахисник – Мирослава Шовгенюк (Надвірна), захисник – Марта Чернета (Моршин).

Наша довідка: Олена Надь народилася в 1989 році. Бронзова чемпіонка України. Почала займатися футболом у початкових класах. Була однією із найкращих футболісток області. Її технікою, швидкістю захоплювалися тренери. Забивала голи командам із Івано-Франківська, Чернігова, Донецька. Трагічно загинула у 2008 році.

Ірина Яшко народилася у 1992 році. Почала займатися футболом у 14 років. Була основним воротарем команди Ужгород та збірної Закарпаття.

Багато разів за її участі команда одержувала перемоги. Дівчину запрошували в Донецьк, Чернігів, але вона вирішила залишитися в рідній команді. Пішла із життя у році 2013 році.

Прес-служба ФФЗ

Перший матч проти однієї з місцевих команд. Дублем в 1-ому таймі відзначилась Тетяна Лайщук з передач Мирослави Шовгенюк та Тетяни Барановської. В другому таймі Іванна Кнігніцька за допомогою Марії Маслій встановила остаточний рахунок в матчі.

Другий матч на турнірі в Ужгороді. Гра практично без моментів, яка відповідає результату.

Третій матч на турнірі в Ужгороді. Нажаль поступились майбутньому переможцю змагань. Пропустили два прикрі голи. Відзначитись вдалося на останніх секундах - з передачі Мирослави Шовгенюк забила Тетяна Лайщук.

Четвертий матч на турнірі в Ужгороді. Матч невикористаних можливостей. Забивали Тетяна Барановська (асист Романа Лукач) та Марія Маслій (асист Іванна Кнігніцька).

Останній матч на турнірі в Ужгороді, який нам приніс срібні нагороди, а гостям за меж України - бронзові. Перша історична зустріч Надвірняночки! Курйозний гол забила Яна Тріщук своєму колезі по амплуа команди-суперниці. Другий м'яч в матчі провела Романа Лукач з передачі Тетяни Барановської.

...

Переглядів: 521 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz