ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 04:19
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Шість змагань - шість комплектів нагород!
07:51
Шість змагань - шість комплектів нагород!

Вдруге, правда через два роки, ми повезли на цей турнір дві команди, одну номінально сильнішу, а другу - експериментальну. Основне завдання - дати можливість пограти якнайбільшій кількості спортсменок,набратися досвіду, який їм потім стане в нагоді на Всеукраїнских змаганнях.
Другу команду виводила на матчі новоспечений капітан Тетяна Семенюк, яка з цією нелегкою ношею справилась та й усі дівчата показали все на що вони здатні на даний момент. Хоча обидва матчі програли, але зважаючи на те, що суперниками були майбутній переможець змагань - Городенківська ДЮСШ та основна команда ДЮСШ №3 з обласного центру до наших дівчат не може бути ніяких претензій. Спочатку дали бій команді з Городенківщини, пропустили два м'ячі, але й мали і свої моменти забити. Напевно сил потратили чимало, що відбилось у наступному матчі проти команди з обласного центру. На шість пропущених змогли відповісти двома забитими м'ячами у виконанні Софії Лазарєв та Діани Кокоріної. Асистували Діана Кокоріна та Тетяна Семенюк.
Тож команда виступала в такому складі: Тетяна Семенюк(к), Яна Вінтоняк, Вікторія Курпіль, Діана Кокоріна, Вікторія Канюк, Марта Кецман, Вікторія Волощук, а також четверо дебютанток - Анастасія Томяк, Діана Ковалюк, Антоніна Мельник, Софія Лазарєв.
Основна команда під орудою Тетяни Дмитраш спочатку обіграла ровесниць з Калущини з рахунком 4:0. Дублем відзначилась Діана Рожко та по разу засмутили суперника Вікторія Синяк та Аліна Левицька. Асистентами виступили двічі Тетяна Дмитраш та Діана Рожко.
В другому матчі проти другої команди з обласного центру мучились цілу гру і аж під кінець Діана Рожко таки забила переможний м'яч.
На другий ігровий день не змогли нічого протиставити лідеру нашої групи команді з Яблунова. Про що свідчить шість пропущених голів та один забитий свій - відзначилась Анастасія Данилюк.
В підсумку зайняте друге місце в групі відправляло нас зіграти матч за бронзові медалі з Івано-Франківською ДЮСШ №3,які не змогли виграти у команди з Городенківщини.
В бронзовому матчі перевагу мала команда спортивної школи. Це вилилось у пропущений нами м'яч на початку другого тайму. Але під кінець гри ініциатива перейшла до нас. Створивши декілька моментів, після кутового і помилки воротаря суперників Юлія Удуд чудовим ударом зрівняла рахунок у матчі, а могли ще й святкувати перемогу у основний час, але не склалось. Серія пенальті пройшла під знаком воротарів і штанг воріт. Тільки шостий останній єдиний влучний удар у серії у виконанні Діани Рожко приніс нам бронзові медалі змагань.У фіналі також в серії пенальті святкували перемогу підопічні Василя Шевчука.

Тож основна команда виступала в такому складі:Тетяна Дмитраш(к), Діана Рожко, Юлія Удуд, Діана Миньо, Богдана Миньо, Вікторія Синяк, Софія Клебан, а також троє дебютанток - Наталія Олексюк, Аліна Левицька, Анастасія Данилюк.

Кращим воротарем змагань визнано нашу Наталію Олексюк-прекрасний дебют, що й там говорити. Кращим захисником - Вікторію Єригіну (ДЮСШ №3 Івано-Франківськ). Кращий нападник - Даяна Семків (Городенківська ДЮСШ). Кращий бомбардир - Оксана Геник (Яблунівська ДЮСШ).

Цікавим фактом є те, що за шість змагань наша команда виграла шість комплектів нагород (по два рази різного гатунку), тобто призову трійку ми ніколи не залишали.Івано-Франківська ДЮСШ №3 завойовувала два рази золоті медалі,два рази - срібні. А дівчата з Городенківщини вигравали по разу 1 і 2 місця та двічі були бронзовими. Представниці Косівщини мають всі три комплекти нагород, за всі призові місця.

Неприємним фактом є мала кількість учасників змагань. Зважаючи, що з Надвірної та Івано-Франківська грали по дві команди, фактична кількість учасників-шість (це стільки починало на перших змаганнях в 2013 році). Добре, що приїзжає ще команда з Калущини та дебютували дівчата з Тлумача. А колись команд було... На останніх змаганнях в 2017 році грали ще представниці з Тисменицького району, а ще раніше спортсменки з Галича,Долини, Рогатина та Рожнятова. Та це вже історія хоча б добре було щоб вона повернулась. А за останні чотири змагання починаючи з 2015 року за призові місця реально ведуть боротьбу чотири команди: з Івано-Франківська, Городенки, Яблунова та Надвірної. Такі реалії розвитку цього дівочого спорту на Прикарпатті.

На данном изображении может находиться: 23 человека, люди улыбаются
Переглядів: 304 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz