ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 21:21
Головна » 2014 » Травень » 26 » «Освіта-ДЮСШ 3» Івано-Франківськ 2:1 «Медик» Моршин
09:29
«Освіта-ДЮСШ 3» Івано-Франківськ 2:1 «Медик» Моршин

Чемпіонат України 1 ліга 2014
24 травня, м. Івано-Франківськ, стадіон «Наука»
2-тур, група А

Арбітр: Мамчур Н.П. (Рівне)
Асистенти арбітра: Сащина Я.М.(Ужгород), Знак В.В.(Вінницька обл.)
4-й арбітр: Загнибіда І.О.(Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Дмитрук Я.В.(Рівне)
100 глядачів, +26

«Освіта-ДЮСШ 3» Івано-Франківськ - «Медик» Моршин 2:1 (1:0)
Голи: Мохнач Л.38, Перевізник Х.89 - Чернета М. 90+1
Попередження: Урсулович К. 36 («Освіта-ДЮСШ 3»)

Склади команд:
«Освіта-ДЮСШ 3» Івано-Франківськ: 1 Мочарська Ольга, 16 Марчук Ірина (к) (9 Барановська Тетяна, 46), 4 Дутчак Марія, 20 Подвисоцька Анна, 15 Винник Ілона, 10 Мохнач Любов, 11 Урсулович Катерина
(2 Кобрин Тетяна), 3 Лис Ольга, 8 Лайщук Тетяна (5 Васильків Леся), 13 Перевізник Христина, 22 Жердєва Ірина ( 7 Мельничук Тетяна, 46)
Запасні: 18 Винник Сніжана, 17 Павлюк Надія, 12 Якимишин Марина

«Медик» Моршин: 1 Славич Ірина, 4 Папіж Любов, 21 Драбчук Анастасія, 5 Пекарюк Софія, 7 Рип’як Лілія, 17 Чернета Марта (к), 3 Таталіба Руслана (12 Чернець Іванна, 23), 13 Сулейманова Олександра, 15 Стельмах Марія, 6 Косило Віра (9 Кущина Ірина ,86) ,10 Вайда Володимира (8 Роєнко Марія, 23)
Запасні:2 Дзюбайло Наталія,4 Ільницька Катерина

Для команди з Прикарпаття це вже була друга зустріч в рамках 1 ліги Чемпіонату України сезону 2014 року, і перша домашня. Гості взагалі проводили дебютну гру цього року. Цікавим був і підтекст цього матчу, адже проти минулорічного переможця цих змагань за команду господарів вийшло грати аж семеро футболісток, які і кували ту визначну в історії команди з Львівщини перемогу.  
За перші дві хвилини господарі встигли подати два кутові у виконанні Лайщук, але до ударів по воротах не дійшло. Перший удар в рамку воріт нанесла капітан Ірина Марчук, але він був не сильний і прямо в руки воротарю Славич. Моршинська команда змогла перейти на чужу половину поля на 5 хв. зустрічі, але дивідендів з цього не отримала. На 12 хв. Лайщук протягнула м’яча по своєму флангу на чужу половину поля, віддала передачу на Перевізник, яка вивела на ударну позицію Жердєву, але остання не змогла переграти Славич. Через дві хвилини Перевізник мала пробивати по воротах, але м’яч в останню мить в неї з ноги вибила Драбчук. Небезпечну подачу з кутового не змогли замкнути ні Перевізник ні Жердєва на 18 хвилині матчу. Через хвилину небезпечний простріл Лайщук аналогічно не змогли замкнути Жердєва і Мохнач. В середині тайму через спеку арбітри зробили перерву на водопій. На 24 хв. знову небезпечний навіс у виконанні Мохнач і м’яч пішов вище воріт після удару Перевізник головою. Через хвилину з вигідної позиції Марчук пробила повз ворота гостей. На 30 хв. Сулейманова заробила для гостей перший кутовий, але витягнути щось зі стандарту моршинській команді не вдалося. На 31 хв. гравець гостей Пекарюк зіграла жорстко проти Мохнач в своєму карному майданчику, але арбітр в цьому епізоді порушення не зафіксував. Тренер господарів Олійник констатував що Мамчур могла в цьому епізоді покарати «Медик» призначивши пенальті. На 35 хв. не вийшов удар по воротах у Перевізник. На 36 хв арбітр матчу показав єдину, як виявилось в кінці матчу, жовту картку Урсулович, яка небезпечно зіграла проти Таталіби. Навіс Стельмах нічим не завершився, а команда господарів швидко організувала контратаку - Перевізник віддала чудову передачу на хід Мохнач, яка протягнувши м’яча, пробила повз Славич, яка трохи необачно вийшла з своїх воріт-1:0. Через хвилину гості організували осмислену атаку по правому флангу. Чернета відпасувала на Сулейманову, та прострілила на Чернець, яка була в карному майданчику господарів, але завдати точного удару по воротах їй не вдалося. Останній гольовий момент першого тайму стався на 44 хв - з вигідної позиції не вийшов удар у Жердєвої. 1:0 на користь господарів і команди пішли на перерву.
На 49 хв. знову атака «Освіти-ДЮСШ №3», але з пасу Перевізник Мохнач пробила вище воріт. Пекарюк заблокувала удар Перевізник по воротах на 53 хв. Лайщук і Мельничук організували чергову атаку господарів на 55 хв., але з ударом останньої справилась Славич. На 56 хв. моршинська команда зусиллями Чернети заробила кутовий, але удар Сулейманової після подачі Стельмах вийшов неточним. Лайщук прорвалась по лівому флангу на 64 хв., відпасувала на Перевізник, але в тої вийшов несильний удар в руки воротарю «Медика». Команда з обласного центру організувала ще дві атаки на 67 хв. Знову Лайщук чудовим пасом вивела на вбивчу позицію Мельничук, але її удар парирувала Славич, а добивання Мохнач заблокувала Драбчук. На 75 хв. вже Мельничук викотила м’яча під удар Лайщук, але удару останньої забракло сили. Через дві хвилини Мельничук віддала передачу на Мохнач, але м’яч після її удару пройшов повз ворота. Через півхвилини удар Мельничук нейтралізувала Славич. На 81 хв. удар Барановської заблокувала Папіж. Перевізник знову не зуміла переграти воротаря Моршина Славич, яка відбила її удар на кутовий на 82 хв. Під час розіграшу кутового після удару Подвисоцької м’яч знову став здобиччю Славич. На 87 хв. після удару Барановської м’яч пішов вище воріт. Господарі змогли забити вдруге на 89 хв. - Мельничук відпасувала на Мохнач, яка пробила по воротах. Славич з ударом справилась, але не змогла зафіксувати м’яча в руках і на добиванні спрацювала Перевізник. А на першій доданій до другого тайму хвилині забили і моршинські футболістки. Організувала атаку Сулейманова вивівши передачею по флангу Кущину, та прострілила на Чернету, яка пробила повз Мочарську, встановивши остаточний рахунок матчу – 2:1.

Переглядів: 590 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz