ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 20:57
Головна » 2012 » Грудень » 19 » "Надвірняночок" знову нагородили в Богородчанах
12:49
"Надвірняночок" знову нагородили в Богородчанах

   В Богородчанському районі за словами голови місцевої федерації району Романа Балаша дівочий футбол культивується тільки в загальноосвітніх школах.На уроках фізкультури та в позаурочний час дівчата опановують елементи гри цього популярного виду спорту.Районні змагання з футболу серед дівчат почали проводити з 2008 року.З 2010 районна першість проходить у двох вікових групах. Другий рік поспіль у молодшій віковій групі переможцями стають дівчата з Богрівської школи (тренер Руслана Красілич),честь якої представляють гравці ЖФК "Надвірняночка" Вікторія Красілич та Христина Зорійчук.Дівчат-переможців урочисто нагородила Богородчанська районна федерація футболу 16 грудня на підведенні підсумків в райцентрі в місцевому БК медалями та квітами.
 

На Богородчанщині пройшла першість з футболу серед дівчат
 
Жіночий футбол в Україні поступово розвивається, але не такий масовий, як чоловічий.
У нашому районі такий футбол культивується тільки в загальноосвітніх школах. На уроках фізкультури та в позаурочний час дівчата опановують елементи гри цього популярного виду спорту

.
Районні змагання з футболу серед дівчат почали проводити з 2008 року. У першому турнірі брали участь тринадцять команд, а його переможцями стали дівчатка з Іваниківської школи. Наступного року титул переможця виборола команда Порогівської школи.
З 2010 року районна першість проходить у двох вікових групах. Переможцями тоді стали дівчата з Монастирчанського навчально-виховного комплексу та Богородчанської школи №1.
У четвертій районній першості на арену вийшла команда Богрівської школи, яка виграла у всіх матчах і вперше посіла найвищу сходинку серед дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів. А дівчата з Порогівської школи вдруге перемогли у старшій віковій групі.
Цьогорічні змагання в районі відбулися за регламентом попередніх років. І знову, як і торік, не мала рівних команда дівчат з Богрівської школи (тренер Р. Красілич). Юні футболістки цієї команди спочатку виграли зональні змагання, а потім у фіналі закріпили свій успіх серед школярок ЗОШ І-ІІ ступенів. Другою була команда з Гринівки, а третьою – з Монастирчан.
Фінал старшої вікової групи пройшов у захоплюючій боротьбі. У результаті -- відбулася зміна переможця. Дівчата Саджавської школи (тренер Б. Григорук) продемонстрували результативний футбол і зайняли перше місце. На другу сходинку в турнірній таблиці зійшов минулорічний переможець -- дружний колектив Порогівської школи. На третьому місці – дівчата з Солотвинської школи-ліцею.
Відрадно, що останнім часом серед дівчат зростає кількість бажаючих займатися цією грою. Очевидно, варто відкрити групи футболу для дівчат при Богородчанській ДЮСШ, щоб жіночі команди з часом гідно представляли наш район на обласній арені.



Роман Балаш
"Слово народу"

Дівчат-переможців урочисто нагородила Богородчанська районна федерація футболу 16 грудня на підведенні підсумків в райцентрі в місцевому БК медалями та квітами.
Переглядів: 514 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz