ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 00:25
Головна » 2014 » Січень » 28 » Надвірнянки-срібні призери Всеукраїнського турніру
17:34
Надвірнянки-срібні призери Всеукраїнського турніру
24-26 січня в м. Шпола пройшов Всеукраїнський турнір на  кубок фк Жайвір. На відкритті змагань були присутні команди , почесні гості та представники телерадіокомпанії.
З привітними словами перед учасниками виступили заступник голови райдержадміністрації  Ольга Іванівна Шпиця, міський голова Віктор Михайлович Заскалета, Голова асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Андрійович Гончаров ,господар спортивного комплексу Павло Олексійович Мальчик, організатор змагань директор футбольного клубу "Жайвір" Віталій Миколайович Гончаренко.

У турнірі взяли участь7 команд з Черкаської, Івано-Франківської та Полтавської областей. Цей турнір є традиційним і щорічно проводиться у Шполі.

Знаковим цей турнір став через те, що він був дебютним у новому спортивному залі місцевого Будинку культури. Ще нещодавно це місце було у занедбаному стані, лише місяць тому тут завершилася масштабна реконструкція. Двоповерхова спортивна будівля, за словами її власника – підприємця Сергія Мальчика, обійшлася йому майже в мільйон доларів.

 «Чесно кажучи, якби ми будували цей комплекс «з нуля», вийшло б дешевше. Так, нам довелося не лише будувати, а й доводити до ладу старе, це завжди важче. Будівництво обійшлося недешево – майже мільйон доларів, але, думаю, це вартує того. На другому поверсі у нас тренажерний зал, який має 1400 одиниць обладнання, а також п’ять кімнат для гостей, а на першому – футбольний зал, який зроблений належним чином. У ньому лише підлога 200 тисяч гривень коштує. Але ми знали, на що йшли. Справа в тому, що у мене в компанії працює більше 200 шполян і ми хотіли організувати їм дозвілля, до того ж тут зможуть проводити свої турніри і діти», – зауважив Сергій Мальчик.

Віталій Гончаренко – головний тренер ФК «Жайвір»: «Ми кожного року організовуємо цей турнір і пишаємося тим, що він є традиційним. Цього разу ми проводимо змагання у прекрасних умовах. Правда, навіть наша команда ще не встигла пристосуватися до нового залу. Тому всі перебувають у рівних умовах. Вважаю, що головним на цьому турнірі є ігрова практика».
До слова, «Жайвір» – одна з трьох черкаських команд, які цьогоріч пробилися у фінальну частину чемпіонату України з міні-футболу. Цю путівку шполянські дівчата нещодавно здобули на відбірковому турнірі в Умані. Окрім «Жайвору», у фінальній частині чемпіонату України виступатиме уманська «Ятрань-Базис» та «Тальне».


Новостворена команда дівчаток ДЮСШ Надвірна поїхали в такому складі:капітан Яна Тріщук(Надвірнянська ЗОШ №1),Анна Дем"янець(Фитьківська ЗОШ),Романа Лукач(Цуцилівський НВК),Мар"яна Дячук(Чорнопотоківська ЗОШ),Юлія Савчук(Делятинська ЗОШ),Марія Тимінська(Чорнопотоківська ЗОШ),Христина Букатюк(Надвірнянська ЗОШ №1)(ст.тренер Тимінський І.,тренер О.Тащук).Всі дівчатка є вихованками тренера Богдана Пинчука та грали в ЖФК"Надвірняночка" і більшість вже не перший рік займаються футзалом і грали навіть на Чемпіонаті України.

1 ДЕНЬ
Відкрили змагання команди Лідер м. Кобеляки та ДЮСШ м. Надвірна.
З перших хвилин точилась безкомпромісна боротьба, шальки терезів хитались на корить то однієї то іншої команди.Гравці обох команд володіють потужними ударами, першими ворота суперників влучним ударом розпечатали полтавчанки, але суперник не мав наміру віддавати ініціативу, відповівши не менш красивим голом. В такому темпі гра продовжувалась до середини другого тайму Але під кінець гри більш досвічені дівчатка з "Лідера" змогли організувати декілька атак та влучно пробити по воротам суперниць, відірвавшись в рахунку. Як не намагались дівчатка з Івано-Франківщини, але перевагу у 4 м"ячі не змогли здолати, рахунок зустрічі 8 : 4 на користь команди з м. Кобеляки
Кращими гравцями стали : Тріщук Яна (ДЮСШ м. Надвірна) та Стовба Заміра (Лідер м. Кобеляки)

Голи:
Лідер м. Кобеляки :Стовба Заміра 2`, 7`,15`,Челідзе Тетяна 6`, Романенко Єлизавета 18`,26`,Халяпіна Христина 5`, Воскобойник Анна 23`
ДЮСШ м. Надвірна: Лукач Романа 3`, Тріщук Яна 11`,4`, Савчук Юлія 17`

Найцікавішою грою дня стала зустріч землячок , команд ОСВІТА м. Городенка та ДЮСШ м. Надвірна , пропустивши на початку зустрічі, дівчатка з Городенки показали характер та ледь не вирвали вольову нічию, лише воротар наприкінці другого періоду не дозволив зрівняти рахунок, 3 : 4.

Кращими гравцями гри стали : Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна) та Зайцева Лілія (Освіта м. Городенка)

Голи:
ДЮСШ м. Надвірна : Дем"янець Анна 7`Лукач Романа 11`, 20`, Тріщук Яна 20`
Освіта м. Городенка: Пігач Марічка 13 `Равлюк Віта 21`, 22`


2 ДЕНЬ

Команда з м. Надвірна не мала проблем з молодшими дівчатками , які грають за Ніку с. Лебедин 6 : 0

Кращі в командах Тарасенко Ірина (Ніка с. Лебедин) та Букатюк Христина (ДЮСШ м. Надвірна)

Голи:
ДЮСШ м.Надвірна : Тріщук Яна 3`, 5`,Лукач Романа 17`, 21` 23`, Дем"янець Анна 23


3 ДЕНЬ

У грі , результат якої вирішував долю другого та третього місця між командами ДЮСШ м. Надвірна та Жайвір м. Шпола сильнішими виявились гості з Івано-Франківської області, які змогли забити гол, вирішивший турнірне становище команд, 1 : 0.
Кращі гравці - Журик Яна (Жайвір м. Шпола) та Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна)

Голи:
ДЮСШ м. Надвірна : Лукач Романа 25`

команди хлопчиків у ці дні переграли всі команди дівчаток :
ЛНЗ с. Лебедин -ДЮСШ м.Надвірна 4:1(Тріщук Яна)
ДЮСШ м. Надвірна -ДЮСШ Шпола 0:5

Отже у підсумку змагань кубок та медалі за перше місце отримала команда "Лідер" м. Кобеляки,
срібні призери - команда "ДЮСШ" м. Надвірна,
бронзові призери - "Жайвір" м. Шпола

Були визначені кращі гравці в командах:

Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна)

Визначені кращі гравці на позиції:

Кращий захисник - Тріщук Яна (ДЮСШ м. Надвірна)

по матеріалах ЖФК"Жайвір" `

Переглядів: 567 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz