ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 20:06
Головна » 2018 » Травень » 25 » Гвізд - переможці турніру
13:22
Гвізд - переможці турніру

В рамках заходів з нагоди відзначення 56-річчя Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету 16 травня на спортивному майданчику цього закладу вищої освіти було проведено районний турнір з міні-футболу серед дівчат. Завітали чотири команди з Гвозда, Стримби, Фитькова та Чорного Потоку.
В першому півфінальному матчі команди в основний час зіграли унічию 1-1. На гол Ольги Дячук відповіла фитьківчанка Тетяна Семенюк. Довелося пробивати післяматчеві пенальті, де вправнішими виявились дівчата з Фитькова, які і завоювали путівку до фіналу, а чорнопотоківські дівчата змушені були грати в матчі за третє місце.
В другому півфіналі зіграли команди Стримби та Гвозда. Багатий на голи поєдинок завершився з рахунком 4:3 на користь дівчат з с.Гвізд. На дублі Вікторії та Анастасії Синяк стримбівчанки відповіли тільки дублем Марії Шпитко та голом Анастасії Томяк.
Матч за бронзу між командами Стримби та Чорного Потоку знову основний час не виявив переможця. Вікторія Павлюк і Анастасія Томяк з Стримби та Іванна Шовгенюк і Ольга Дячук зробили рахунок 2:2.В пробитті післяматчевих пенальті футбольна фортуна відвернулась від спортсменок з гірського села вдруге, а була прихильною до Стримби, які і святкували перемогу.
Фінал вийшов дуже напруженим та бойовим. Долю матчу вирішив єдиний влучний удар Анастасії Синяк, який допоміг команді с.Гвізд стати переможцем міні-футбольного турніру.
Відмічаємо той факт, що всі дівчата займаються навчально-тренувальним процесом з футболу в структурі ЖФК"Надвірняночка" під орудою Богдана Пинчука і можливо саме сьогодні в дівчат з'явилося бажання в майбутньому стати чудовими студентками Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету, які будуть кувати спортивну славу саме цього закладу вищої освіти не тільки на теренах Надвірнянщини, але і за її межами.
Чудово відсудили матчі студентки коледжу Ганна Печенюк та Наталія Дроздюк, а зйомку провели Юлія Стовбан та Христина Гуменяк.


Учасник міні-футбольного турніру з відзначення 56-річчя Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету команда с.Чорний Потік виступала в складі: Шовгенюк Іванна, Дячук Ольга, Ткачук Марина, Тимінська Ольга, Тимінська Марія.


Третій призер міні-футбольного турніру з відзначення 56-річчя Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету команда с.Стримба виступала в складі: Курпіль Вікторія, Павлюк Вікторія, Букатюк Юлія, Шпитко Марія, Лавріщук Юлія, Томяк Анастасія, Кокоріна Діана.


Другий призер міні-футбольного турніру з відзначення 56-річчя Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету команда с.Фитьків виступала в складі: Кокоріна Діана, Семенюк Тетяна, Брайляк Анастасія, Лазарев Софія, Кобилянська Антоніна.


Переможець міні-футбольного турніру з відзначення 56-річчя Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету команда с.Гвізд виступала в складі:Синяк Анастасія, Синяк Вікторія, Синяк Валерія, Зеленчук Людмила, Яцко Яна

Переглядів: 316 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz