ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 11:41
Головна » 2013 » Квітень » 22 » ФФУ розпочала новий національний проект «Відкриті уроки футболу»
18:07
ФФУ розпочала новий національний проект «Відкриті уроки футболу»

У 2013 році Федерація футболу України, з метою активізації розвитку шкільного футболу, розпочала національний проект «Відкриті уроки футболу», що впроваджує принцип УЄФА «Футбол для всіх» засобами великих соціальних дитячих футбольних фестивалів у регіонах, а також стане важливим чинником залучення і набору дітей (в тому числі дівчат) до секцій футболу.

 

З цією метою, з 18 по 20 квітня, в Андріївці, що під Севастополем, було проведено семінар для майбутніх лідерів цього проекту з регіонів України.

 

Учасники семінару отримали всі необхідні знання щодо організації та проведення масових дитячо-юнацьких футбольних фестивалів, як пройдуть протягом вересня цього року у 32-х місцях України. До речі, всі присутні на семінарі побували у ролі дітей під час практичних занять.

 

В цьому заході також взяли участь представники МВС України та Управління МВС Криму, які передали свій досвід роботи з «важкими» категоріями дітей та роботи з попередження дитячої злочинності. А представники Німецького агенства міжнародного співробітництва (GIZ) презентували програму профілактики ВІЛ/СНІДу та формування здорового способу життя серед дітей та молоді. Всі ці напрями співпраці з ФФУ будуть представлені на заняттях з дітьми під час вересневих фестивалів.

 

Необхідно зазначити, що представникам регіонів були презентовані новий підручник для проведення занять та ілюстрований альбом для роботи з дітьми, зокрема, на тему «Школа юного вболівальника», а також флаєри для дітей з усією інформацією про футбольні секції в регіонах та організації, в які діти можуть звернутись за допомогою.

 

Також на семінарі був представлений відеоролик про попередження дитячої злочинності на фестивалі «Відкриті уроки футболу», який спільно будуть використовувати працівники МВС та тренери і вчителі - волонтери цього проекту.

 

До вересня цього року лідери проекту з регіонів, які пройшли навчання на семінарі, підберуть команди місцевих волонтерів для організації «Відкритих уроків футболу» та аналогічно проведуть їх навчання. ФФУ, в свою чергу, до початку фестивалів забезпечить регіони необхідною кількістю інвентарю та екіпіровки, які по завершенню фестивалів залишаться на місцях для подальшої роботи з розвитку шкільного футболу.

Прес-служба ФФУ

«Відкриті уроки футболу» / «Відкриті розважальні футбольні школи»

Переглядів: 464 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz