ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 06:47
Головна » 2015 » Березень » 17 » Дівчата повторили успіх трирічної давнини
15:30
Дівчата повторили успіх трирічної давнини

7-8 березня 2015 року в м. Івано-Франківську було розіграно перший перехідний кубок ХІ Всеукраїнського турніру з футзалу присвяченого Міжнародному Дню прав жінок і миру.

Керівництво змаганнями здійснювалось управлінням молоді і спорту Івано-Франківської ОДА, дирекцією ДЮСШ №3 м. Івано-Франківськ та за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради М. Зелінського.

На відкритті змагань спортсменок радо привітали депутат Івано-Франківської обласної ради Микола Зелінський, директор ДЮСШ №3 м. Івано-Франківськ Петро Попадинець, заступник начальника управління молоді і спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації Назар Павлів, заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Луцький. Також на відкритті турніру був спеціальний гість - Вікторія Пилипів, якій було вручено цінний приз. Змагання розпочалися після урочистого підняття Державного прапора України.

Команда «Надвірняночка» ССК «Автомобіліст» Надвірнянського коледжу НТУ (директор – Нагорний Р.В.) (далі – «Надвірняночка») бере участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу присвяченому Міжнародному Дню прав жінок і миру в м. Івано-Франківськ вже вп’яте. Вкотре потрапили в таку групу, що як то кажуть «ворогу не побажаєш». На жаль команда з Умані не змогла приїхати, то ж замість неї виступили юні вихованки ДЮСШ №3. В перший ігровий день зіграли три матчі.

 

«Надвірняночка» 3:1 (1:0) «Спартак» (Чернігів)

 

Майже на початку гри вдалося відкрити рахунок у матчі. Романа Лукач вдало відкотила м’яча під удар Мирославі Шовгенюк і та не схибила. 1:0 після першого тайму. Гольових моментів взагалі було обмаль, команди в першу чергу думали про захист своїх воріт. В другому таймі було веселіше. Чернігівським футболісткам вдалося зрівняти рахунок в матчі, але надвірнянські спортсменки не знітилися і продовжували шукати щастя біля чужих воріт. Два закидання м’яча від воротаря Яни Тріщук завершилися влучними ударами нападників команди з райцентру. Спочатку Анна Дем’янець прийняла м’яч і розвернувшись нанесла точний удар, а через хвилину Романа Лукач головою спрямувала круглого у ворота повз воротаря. 3:1 на користь «Надвірняночки». Суперницям вдалося тільки скоротити відставання у рахунку. 3:2 - чудова і приємна перемога над сильним суперником на початку турніру.

 

«Надвірняночка» 14:0 (7:0) «Пантери» (Івано-Франківськ)

 

Тут відзначимо тільки тих хто забивав голи: 5 - Романа Лукач, по три рази забивали капітан команди Тетяна Лайщук та Анна Дем’янець, та по разу Яна Русінова, Мирослава Шовгенюк та Вікторія Ткачук.

 

«Надвірняночка» 1:3 «Студент» (Івано-Франківськ)

 

Оскільки команда «Студент» виступала поза конкурсом, рахунком сильно не переймалися. Єдиний гол забила Романа Лукач.

 

«Надвірняночка» 1:2 (1:1) «Освіта-Волинянка» (Маневичі)

 

Перша гра другого ігрового дня знову із серйозним суперником. На початку матчу пропустили прикрий гол, свої моменти марнували. Спочатку Лукач пробила в штангу воріт суперника. Маневицька команда почала нервувати і під завісу 1 тайму за допомогою удару Дем’янець та рикошету вдалося зрівняти рахунок в матчі 1:1. Хороший ще момент мала Дем’янець, але її удар парирувала воротар з Волині. На початку другого тайму знову пропустили і не змогли реалзувати свої моменти. Двічі пробила Лукач і одного разу Дем’янець, але в обох випадках воротар була на місці. Також два небезпечні удари знешкодила Яна Тріщук. А саму реальну нагоду забити мала Шовгенюк, коли м’яч після її дальнього удару в уже порожні ворота влучив в поперечку. В підсумку мінімальна поразка і долю розподілу місць у групі вирішив результат гри Чернігова і Маневичів (2:0 переміг «Спартак», який і вийшов у фінал), а нам прийшлося грати в матчі за третє місце з командою з Буковини.

 

«Надвірняночка» 2:1(1:1) «Буковинська надія»

 

Знову на полі було багато боротьби, але декілька моментів для взяття воріт наші дівчата все ж мали. Вже під кінець 1 тайму Лукач пробивала по воротах і м’яч рикошетом від суперниці таки відскочив у сітку воріт. Але вже за хвилину після удару із штрафного пропустили - 1:1 після першого тайму. В другому таймі вдалося заробити право на пенальті, який чітко реалізувала Лайщук. Потім мали ще декілька нагод збільшити перевагу в рахунку, але або бракувало точності, або виручав воротар з Буковини.

 

Отже на урочистому нагородженні команд, яке проводили депутат Івано-Франківської обласної ради Микола Зелінський та заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Луцький, гравці «Надвірняночки» отримали бронзові медалі: Лукач Романа, Русінова Яна, Пазинюк Іванна,Шовгенюк Мирослава, Шовгенюк Ганна, Семенюк Тетяна, Василишин Ганна, Ткачук Вікторія, Ільків Дарія,Яцентюк Олеся,Дзебчук Оксана (гол. тренер Пинчук Б., тренер Борняк Л.)

 

Троє гравців нашої команди, а саме капітан команди Лайщук Тетяна (вшосте брала участь у турнірі!), Тріщук Яна, Дем’янець Анна ці нагороди  отримують вже вдруге. Вперше вони завоювали бронзові медалі цього турніру в 2012 році в складі «Надвірняночки».

Яна Тріщук була визнана кращим воротарем турніру. ЇЇ нагородив представник тренерського складу жіночих збірних команд України – тренер воротарів Олександр Митько цінним подарунком від комітету жіночого футболу ФФУ.

Переглядів: 503 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz