ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 12:10
Головна » 2020 » Травень » 17 » 15 років команді Надвірнянського коледжу НТУ! "Народження "Надвірняночки".Чемпіонат України - цілком реально" ч.4
07:01
15 років команді Надвірнянського коледжу НТУ! "Народження "Надвірняночки".Чемпіонат України - цілком реально" ч.4

З історії команди...

В 2010 році для дівчат змогли організувати участь на більшій кількості змагань та проведення ряд товариських ігор, значно зріс рівень гравців.
В лютому поїхали до Івано-Франківська, де зіграли товариську гру з ДЮСШ №3( 4:5 на нашу користь).
На запрошення тренера ДЮСШ №3 Івана Олійника у березні взяли участь у V Всеукраїнському традиційному турнірі з міні-футболу, серед дівчат присвяченому Міжнародному дню прав жінок і миру. Команда виступала в такому складі: Півторак Жанна, Кнігніцька Іванна, Маслій Марія, Гладиш Христина, Савчин Марія, Смеречук Мар’яна, Рогожинська Іванна, Дребот Любов, Кривулінська Леся, Максимів Ірина, Тимчук Марія, Дригуб Марія, Лайщук Тетяна. В групі зіграли в нічию з львівською ДЮСШ №1(2:2) та з майбутнім переможцем турніру - "КОЛІСП" з Костополя (Рівненська обл.)(1:1). Вийшли з групи тільки з 2-го місця, що дозволило поборотись за 5-6 місця. Дві перемоги над ДЮСШ Горохів (Волинська обл.)(2:1) та ДЮСШ Рожнятів (6:1) гарантували нашим дівчатам 5-е місце з 12 команд, як для дебюту цілком пристойний результат. Без відзнак команда все ж не залишилась. Дві грамоти отримали футзалістки надвірнянської команди Христина Гладиш - за кращий гол на турнірі (головою у матчі з ДЮСШ Рожнятів), та Марія Маслій - як кращий капітан команди на турнірі.
В кінці березня побували в Галичі на V молодіжних літніх спортивних іграх області з футболу серед дівчат.(про участь у них розповідали нещодавно). Також підсумкове 5-те місце з 9-ти команд.
В квітні, спочатку перемогли на зональних змаганнях серед коледжів у Івано-Франківську, а потім на фінальних у Надвірній здобули для себе четвертий переможний титул. Але давався він дуже важко. Про це напишемо в наступному сюжеті про ці змагання.Третій рік поспіль команда Надвірнянського коледжу стає найсильнішою в складі: Півторак Жанна, Маслій Марія, Дребот Любов, Дребот Тетяна, Рогожинська Іванна, Гладиш Христина, Савчин Марія, Кривулінська Леся, Смеречук Мар’яна, Кнігніцька Іванна, Максимів Ірина, Тимчук Марія.
В липні взяли участь у зональних змаганнях присвячені 60-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України, які пройшли в Косові. Перемога над збірною Коломийського р-ну (1:0, гол забила Христина Гладиш, наш воротар Жанна Півторак двічі нейтралізувала пенальті) та нічия з господарями косівчанками (1:1, гол у наших на рахунку Іванни Кнігніцької) дозволили вийти до фінальної частини.За команду Надвірнянського району виступали вихованки СК «Автомобіліст» Надвірнянського коледжу НТУ: Жанна Півторак, Любов Дребот, Марія Маслій, Іванна Кнігніцька, Христина Гладиш, Леся Кривулінська, Іванна Рогожинська, Марія Тимчук, Богданна Андрійович, Тетяна Лайщук, Марія Савчин, Тетяна Дребот.
У вересні на фінальних змаганнях у П'ядиках, перемогли суперників з Галицького (1:0),Снятинського (4:0) та Долинського (3:0) районів. 6 голів забила новачок команди Марія Павлючок, ще по разу відзначились Христина Гладиш та Іванна Кнігніцька. Отже переможцем стала команда Надвірнянського району у складі: Жанна Півторак, Любов Дребот, Марія Маслій, Іванна Кнігніцька, Христина Гладиш, Леся Кривулінська, Іванна Рогожинська, Марія Тимчук, Богданна Андрійович, Христина Дерещук, Анна Бойко, Марія Кулик, Марія Павлючок, Ірина Максимів, Мар’яна Николюк
2 жовтня жіноча футзальна команда Надвірнянського району і ще сім команд Івано-Франківщини взяли участь у V молодіжних літніх спортивних іграх області з футзалу, які проводились у ФОСК «Прикарпаття» м. Коломиї.2 жовтня жіноча футзальна команда Надвірнянського району і ще сім команд області взяли участь V молодіжних літніх спортивних іграх області з футзалу, які проводились у ФОСК «Прикарпаття» м. Коломиї.Надвірнянки потрапили в так звану «групу смерті» до команд м. Івано-Франківськ, Галицького р-ну та господарів - Коломийського р-ну. В першому матчі розійшлися миром з командою м. Івано-Франківська, перемогли команду Коломийського р-ну(2:0) та в драматичному останньому матчі з командою Галицького району, програючи по ходу поєдинку (2:0), надвірнянські дівчата зуміли переламати хід зустрічі, на останніх хвилинах зрівняти рахунок, чого було достатньо для виходу з групи з другого місця. В півфіналі переграли переможця другої групи сильну команду Городенківського району (3:1) і вийшли до фіналу, де вже чекали старі знайомі - команда з Івано-Франківська.
Нажаль показати всі свої хороші якості, як було на груповому етапі, команда не змогла у зв’язку з травмами трьох ведучих футзалісток на чолі з капітаном, які не могли допомогти у фіналі своїй команді. Надвірнянки програли з рахунком 2:0 івано-франківській команді. За надвірнянську команду виступали гравці ЖФК «Надвірняночка» СК «Автомобіліст», студентки Надвірнянського коледжу НТУ (директор Р.Нагорний) Марія Кулик, Любов Дребот, Іванна Кнігніцька (1 гол на турнірі), Христина Гладиш (1), Леся Кривулінська (3 - кращий бомбардир команди), Іванна Рогожинська, Марія Павлючок(2), Анна Бойко, Андріана Глушман, капітан Марія Маслій.
Другий молодіжний склад ЖФК «Надвірняночка» побував 10 жовтня в Брошневі (на запрошення тоді президента ФК «Кроно-Карпати» Брошнів Степану Ковальчука) на міжобласний турнір з міні-футболу серед дівчат «Золота осінь». Крім нашої взяло участь ще три команди: місцева, з Калуша та гість з Львівської області команда Моршина. Перемігши калушанок (7:1), дівчат з Моршина (2:1) та поступившись господаркам (2:0) завоювали срібні нагороди. Потрібно відзначити і новачків команди голкіпера Уляну Горічок, яка впоралась з шестиметровим штрафним ударом, Андріану Глушман яка забила двічі в матчі та один гол на рахунку Анни Бойко.Шість м'ячів забила капітан команди Любов Дребот. Крім того з командою були:Іванна Ягнич,Ірина Максимів, Марія Тимчук, Христина Семенюк, Тетяна Лайщук, Леся Кривулінська.
В кінці жовтня ЖФК «Надвірняночка» взяла участь в обласному турнірі з міні-футболу серед аматорських жіночих команд на Кубок Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області, який відбувся в ФОК «Кристал» м. Івано-Франківськ. Шість команд було поділено на дві групи, з яких дві кращі виходили до півфіналу. Надвірнянки спочатку зіграли в нічию (1:1) з командою «Городенківські перчинки», а потім виграли з рахунком 4:3 у команди «Юність» Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ і зайняли в групі перше місце. В півфіналі зустрілись з другою командою другої групи - долинським «Соколом». Матч завершився з рахунком 3:1 на користь наших дівчат. В фіналі зустрілись з чемпіоном міста Івано-Франківськ, командою Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника. Надвірнянські спортсменки, хоча й доклали чимало зусиль, все ж таки мінімально поступились більш досвідченому супернику з рахунком 3:2 і в підсумку зайняли друге місце на цьому турнірі. За команду ЖФК «Надвірняночка» виступали студентки Надвірнянського коледжу НТУ (директор Р.Нагорний), а саме: Кулик Марія, Маслій Марія, Бойко Анна, Горічок Уляна, Кнігніцька Іванна, Кривулінська Леся, Рогожинська Іванна, Павлючок Марія, Гладиш Христина, Командирчик Вікторія, Савчин Марія (тренер Богдан Пинчук). Нападник надвірнянської команди Павлючок Марія була нагороджена футбольним м’ячем, як кращий бомбардир турніру (забила 8 м’ячів). Ще два м’ячі у ворота суперників провела Іванна Кнігніцька.
12 листопада до Надвірної завітала на дружній матч команда "Медик" з Моршина. Він пройшов на спортмайданчику Надвірнянського коледжу НТУ.Зігравши два тайми по 40 хв. «Надвірняночка» перемогла львівських гостей з рахунком 10:4. За нашу команду по три рази відзначились Христина Гладиш та Іванна Кнігніцька і по два м’ячі забили капітан команди Марія Маслій та Леся Кривулінська. Також за команду коледжу зіграли: Марія Кулик, Іванна Рогожинська, Марія Тимчук, Ірина Максимів, Богданна Андрійович, Анна Бойко, Андріяна Глушман, Уляна Горічок та Тетяна Лайщук.
Три гри за три дні провела наша команда в Калуші в місцевому СК «Сокіл» з 3 по 5 грудня. Так ЖФК «Надвірняночка» розпочала свої виступи в 1-ій лізі Чемпіонату України з футзалу сезону 2010-2011 рр. Попередній етап Західної зони був поділений на дві групи: «А» (ігри в Луцьку) і «Б» (в Калуші). В нашій групі «Б» крім нашої команди виступали двоє з найсильніших на сьогоднішній день західноукраїнських жіночих футзальних клубів «Нафтохімік - ДЮСШ №3» Калуш і «КОЛІСП» з Костополя (Рівненська обл.) та вже не новачок цих змагань дрогобицький «Медик» з Львівської області.
В п’ятницю зіграли з командою з Рівненщини. Команду тренував тренер жіночої збірної України з футболу (до 17-років) Василь Мамчур, і відповідно команда складена майже із гравців збірної України та команд, які грають у вищій лізі України з футболу. Тим не менше нашим дівчатам вдавалось нав’язувати боротьбу супернику, не тільки захищатися, а й гостро контратакувати. Програючи спочатку 4:0, в другому таймі вдалось скоротити відставання у рахунку до двох м’ячів-5:3. Але більш досвідченіша команда Костополя довела таки матч до перемоги (9:5).
На другий ігровий день грали з господарями, добре вже знайомою командою, основним суперником на всіх обласних змаганнях, командою «Нафтохімік - ДЮСШ №3».В ній також грали досвідчені гравці, які пройшли вищолігову школу та збірну. Нажаль наша команда не була подібна на саму себе. Мало що виходило в атаці, до того ж дуже багато робили помилок при захисті своїх воріт. Поразка у вісім сухих м’ячів, незважаючи на те, що перед змаганнями був проведений з ними товариський матч на спортмайданчику Надвірнянського коледжу НТУ, де «Надвірняночка» продемонструвала гру зовсім іншого гатунку (програла тільки 8:10).
І в останній день зіграли з командою з Львівщини. Вигравали по ходу поєдинку, спочатку 2:0, потім 3:2, 4:3, але в другому таймі команда знову почала помилятися біля своїх воріт, що дозволило львів’янкам зрівняти рахунок, а потім вийти вперед в цьому матчі. Мала «Надвірняночка» моменти щоб перехилити чашу на свою користь, але «нефарт» та й хороша гра команди з Дрогобича при обороні своїх воріт не дозволили цьому статись. З рахунком 6:4 наші дівчата поступились...

Також побували з дружнім візитом в Моршині, де на турнірі зайняли почесне 3-тє місце.

Переглядів: 285 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz