ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 12:31
Головна » 2014 » Травень » 3 » Восьма перемога надвірнянок на турнірі+відео з матчів
11:52
Восьма перемога надвірнянок на турнірі+відео з матчів

29-30 квітня у Івано-Франківську пройшли фінальні змагання з футзалу серед дівчат в залік обласної спартакіади серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.Переможці шести зон попереднього етапу завітали на фінальну частину,яка проводились на синтетичних спортивних майданчиках Івано-Франківського коледжу фізичного виховання:

І зона-Коломийський політехнічний коледж НУ"Львівська політехніка",(КолПК)
2 зона-Коломийський медичний коледж ім.І.Я.Франка,(КМК)
3 зона-Надвірнянський коледж НТУ,(НК НТУ)
4 зона-Івано-Франківський коледж Львівського ДАУ,(ІФКЛДАУ)
5-зона-Бурштинський торговельно-економічний коледж КНТЕУ,(БТЕК)
6 зона-Калуський політехнічний коледж.(КаПК)

Всі команди зіграли по коловій системі.

В перший ігровий день турніру команда Надвірнянського коледжу НТУ провела три матчі. Перший матч зіграли з коломийським політехом. З передачі Володимири Вайди перший гол надвірнянок на турнірі забила Надія Харковська. Потім двічі Марія Стельмах виводила передачами на ударну позицію Вайду, але остання свої моменти не реалізовувала. Небезпечно по воротах пробивала Надія Харковська, але воротар коломийської команди парирувала її удар. Під кінець першої половини гри Стельмах передачею з кутового вдало скинула м’яч під удар Марті Чернеті і остання влучила в дев’ятку - 2:0. В другому таймі на майданчик вийшла друга четвірка (Музиченко, Бойко, Боднарук, Ільницька). Анна Бойко вивела на ударну позицію Ольгу Музиченко і та забила свій перший м’яч на фінальній частині - 3:0. Потім двічі могла забивати Марія Ільницька, але одного разу виручила воротар, а в другому випадку Марія не влучила в рамку воріт. Останню нагоду забити гол мала Бойко, але з «нерідної» правої пробила повз ворота.
Наступний матч грали з обласними «аграрниками». Спочатку мали нагоди відкрити рахунок Харковська і Стельмах. Дівчата з Івано-Франківська провели дві непогані атаки, але вони завершились нічим. Нарешті рахунок в матчі відкрили представниці райцентру. Вайда відпасувала на Харковську і остання забила свій другий м’яч цього ігрового дня - 1:0. Чудова атака в три паси Вайда-Стельмах-Харковська завершилась тим, що остання збільшила перевагу надвірнянок в рахунку - 2:0. До перерви мали забивати Стельмах і Вайда, але виручала воротар, відбивши їхні потужні удари. В другому таймі два моменти у Музиченко, яку на ворота виводили Ільницька та Боднарук, але Ольга пробивала повз рамку воріт. Третій гол таки забили. Боднарук забрала м’яча у суперниці, відпасувала на Ільницьку, яка пробила по воротах, хоч воротар і справився з ударом, але на добивання Боднарук вже не встиг. В кінці матчу удар Ільницької знову потягнула воротар з Івано-Франківська.
В третьому матчі цього ігрового дня надвірнянки сенсаційно поступились коломийським «медикам». Двічі мала забивати Харковська, але її удари не принесли результату, а коломиянки змогли відкрити рахунок в матчі. Ярослава Арсенич обіграла Стельмах і забила нашій команді - коломиянки повели в рахунку 1:0. Через декілька хвилин Стельмах з кутового розіграла стіночку з Харковською і Марія за допомогою, рикошету зрівняла рахунок в матчі 1:1. Потім два моменти змарнувала Вайда, не влучаючи у ворота та влучаючи у воротаря. Двічі могла забивати у «медиків» Ірина Голіней, але її удари парирувала Тетяна Андрусяк. Перший тайм завершився з рахунком 1:1. В другому таймі удар Голіней знову відбиває Андрусяк. Після цього надвірнянки проводять атаку, в якій з пасу Боднарук свій другий м’яч цього дня забиває капітан команди Марта Чернета виводячи свою команду вперед - 2:1. Надвірнянки могли збільшити перевагу в рахунку, але удари Музиченко і Чернети відбивала воротар. А в кінці матчу коломиянки провели дві контратаки, які завершились забитими м’ячами. Провалами у захисті надвірнянок скористались Голіней і Арсенич. 3:2 - команда Надвірнянського коледжу НТУ вперше за сім років програла матч.
Після першого ігрового дня першими в турнірній таблиці йшли футболістки з Бурштина (дві перемоги, одна нічия), за ними надвірнянська команда, а третіми їхні кривдники коломиянки з медичного коледжу. Також за призи могли поборотись і інші три команди учасників фінальної частини, відставання яких було не таким вже й критичним.
Наступного ігрового дня перший матч надвірнянки провели з калуським політехом і показали мабуть свою кращу гру на турнірі забивши сім м’ячів у ворота суперників. Першою забила Чернета з передачі Боднарук. В другому м’ячі Чернета асистує Харковській. Третій м’яч забивався навпаки, Чернета з Харковською помінялися ролями. Четвертий м’яч забила Музиченко з пасу Чернети. А п’ятий Чернета з пасу Музиченко. Шостий допомогла забити Музиченко Стельмах. А свій третій м’яч в цьому матчі і останній сьомий Музиченко забила з пасу Ільницької. В паралельних матчах, що відбувалися одночасно з цим команда з Бурштина несподівано зіграла в нічию з дівчатами з обласного центру, а «медики» мінімально переграли у коломийському дербі «політех».
Матч з бурштинською командою вийшов напруженим, адже перемога будь-якої команди виводила її на перше місце. Правда моменти в матчі змогла створити лише надвірнянська команда, хоча забити не могли достатньо довго. Спочатку Харковська віддала чудову передачу на Чернету, але Марта з лівої пробила повз ворота. Потім Чернета відпасувала на Харковську, але та пробила вище воріт. Наступна подібна комбінація, і удар Харковської відбила воротар. І в третьому подібному епізоді знову надійно зіграв воротар команди з Бурштина. Перший тайм - 0:0. В другому таймі з вигідної позиції пробивала Боднарук, але м’яч пройшов повз ворота. Потім Стельмах обікравши захисника пробила по воротах, але голкіпер потягнув і цей удар, а після добивання все то ї ж Стельмах м’яч лише черкнув штангу. Бойко вивела Чернету, але знову воротар нейтралізував удар останньої. Все ж таки в наступному моменті Чернета вивела на ударну позицію Стельмах і та не схибила -1:0. З таким рахунком матч і завершився.
В паралельному матчі коломиянки несподівано програли івано-франківській команді і в підсумку зайняли тільки третє місце на турнірі. Бурштинська команда завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів стала другою. Варто відмітити, що це місце команда з Бурштина здобула завдяки діям на полі і семи м’ячам забитим, вихованки «Надвірняночки» Тетяни Мельничук.
Кращим бомбардиром у надвірнянок стала її капітан Марта Чернета – 5 забитих м’ячів (1 хет-трик), по чотири забивали Надія Харковська (1-дубль) та Ольга Музиченко (1 хет-трик), двічі забивала Марія Стельмах та один раз Надія Боднарук.
Отже переможцями вже сьомий рік поспіль стали гравці Надвірнянсього коледжу НТУ: Чернета Марта (к), Андрусяк Тетяна, Вайда Володимира, Харковська Надія, Стельмах Марія, Музиченко Ольга, Боднарук Надія, Бойко Анна, Ільницька Марія, Макарук Христина, Дердюк Олеся. (директор коледжу Нагорний Р., керівник фізичного виховання, тренер Пинчук Б.)
Друге місце в активі дівчат з Бурштинського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ: Мельничук Тетяна(к), Чулкан Валентина, Семенчук Галина, Лозинська Марія, Антонів Віра, Петрів Христина, Процишин Наталія, Костів Ольга, Романів Юлія, Савків Оксана, Борис Ольга (директор коледжу Козак А., керівник фізичного виховання Робур І., тренер Бадюк Р.)
Третє місце завоювали футзалістки Коломийського медичного коледжу ім. І.Франка: Голіней Ірина(к), Кікена Марія, Арсенич Ярослава, Думітрян Марія, Запісяк Оксана, Кузюк Ірина, Мочернюк Роксолана, Сухомуд Мар’яна, Литовчак Василина, Шелевер Ленуца (директор коледжу Васкул В., керівник фізичного виховання Остапчук Я., представник Дорундяк В.)

 


29 квітня

БТЕК 2:2 КМК
(Мельничук Т.-2)


НК НТУ 3:0 КолПК
(Харковська Н.,Чернета М.,Музиченко О.)


ІФКЛДАУ 2:2 КаПК

БТЕК 3:2 КолПК
(Мельничук Т.-2)

НК НТУ 3:0 ІФКЛДАУ
(Харковська Н.-2,Боднарук Н.)

КМК 0:0 КаПК

НК НТУ 2:3 КМК
(Стельмах М.,Чернета М.)

КаПК 1:3 БТЕК
(Мельничук Т.-2,Чулкан В.)

КолПК 3:1 ІФКЛДАУ


30 квітня

БТЕК 1:1 ІФКЛДАУ
(Мельничук Т.)

КолПК 1:0 КМК

КаПК 0:7 НК НТУ
(Чернета М.-3,Музиченко О.-3,Харковська Н.)

НК НТУ 1:0 БТЕК
(Стельмах М.)

КолПК 4:0 КаПК

ІФКЛДАУ 3:2 КМК


1.НК НТУ 5 4 0 1 16-3 12
2.БТЕК 5 2 2 1 9-7 8
3.КМК 5 2 2 1 8-7 8
4.Кол ПК 5 2 0 3 9-8 6
5.ІФКЛДАУ 5 1 2 2 7-11 5
6.КаПК 5 0 2 3 3-16 2

 

Переглядів: 848 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz