ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 13:59
Головна » 2016 » Березень » 3 » Срібні нагороди поїхали до Надвірної
20:32
Срібні нагороди поїхали до Надвірної

27 лютого на спортивному майданчику івано-франківської ЗШ №25 пройшли обласні змагання з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед дівчат 2001 року народження і молодші.

 

В змаганнях прийняли участь "ДЮСШ №3" Івано-Франківськ (2 команди), Городенківська ДЮСШ "Колос" (2 команди), "Надвірняночка", Тисменицька ДЮСШ та Яблунівська ДЮСШ "Колос".

 

Спочатку юні футболістки були розділені на дві групи, де зіграли між собою за коловою системою в одне коло, а далі в стикових матчах розіграли підсумкові місця.

 

Нам в суперники дістались перша ДЮСШ №3,друга ДЮСШ "Колос" з Городенки та Тисменецька ДЮСШ.

 

Перший матч на турнірі провели проти непоступливої юної другої команди з Городенки. Давався трохи важко, але потрібний результат було досягнуто. Дубль на рахунку Яни Русінової та по разу відзначились Романа Лукач та дебютантка команди і відповідно змагань Тетяна Ярема.

 

 

 

 

Другий матч на турнірі і впевнена перемога над черговим суперником. Відкрила рахунок у матчі Вікторія Ткачук, а ще по два м"ячі забили Романа Лукач та Яна Русінова.

Третій матч, мабуть найкращий з усіх на груповому етапі за розвитком подій про що і свідчить результат. Хет-трик ще однієї дебютантки - Романії Карабінович. Вигравали, але переможний результат втримати не змогли. Прикрі помилки в захисті і ще й свої моменти не реалізовували. Але матч з турнірної точки зору вже нічого не вирішував. Обидві команди і так вже потрапили до півфіналу, але перемогти суперника хотіли дуже.

Півфінальний матч проти основної команди з Городенки. Бойова нічия в основний час. У нас забивали Вікторія Ткачук та Романія Карабінович. А серія пенальті була за нами.

І фінал. З чудового пасу Романи Лукач забила Романія Карабінович, а потім за хвилину пропустили два голи. Часу щоб відігратись та й виграти матч було вдосталь, але реалізація бажала бути кращою. Нічого, перемоги в турнірах ще попереду, а над помилками тре працювати і готуватись до нових змагань.

В урочистій церемонії нагородження лауреатів змагань взяли участь голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Григорович Мельник, начальник Івано-Франківського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Михайло Федорович Стефанків і заступник голови Івано-франківської обласної федерації футболу Василь Андрійович Луцький.

Кращим гравцем обласних міні-футбольних змагань серед дівчат "Граємо за Україну разом!" організатори визнали нашу Романію Карабінович!

Кращим бомбардиром в команді стала Романія Карабінович з результатом в 5 забитих м"ячів. Чотири та ще один з пенальті забила Яна Русінова.Тричі та один з пенальті реалізувала Романа Лукач. Два рази заставляла суперника витягувати круглого із своїх воріт Вікторія Ткачук. Одного разу влучно пробила Тетяна Ярема.

Кращим асистентом незмінно є капітан команди Романа Лукач. Чотири рази з її передач забивались голи. Два рази це вийшло у Романії Карабінович та по разу у Яни Русінової, Вікторії Ткачук та Квітослави Кравчук.

Крім вищеназваних за команду виступили Людмила Ващук, Юлія Глазньова, Христина Дручків, Ірина Іванків, Тетяна Семенюк.

Ну і обов"язково хочеться написати про підтримку команди, яка приїхала разом з нею на турнір. Юні футболістки, які тільки почали тренуватись дружньо пітримували команду, раділи кожному забитому голу у ворота суперників і взагалі створили чудову атмосферу на спортивному святі. І вже зовсім скоро вони одягнуть футболку "Надвірняночки" і також спробують свої сили на різноманітних змаганнях.

...

Переглядів: 439 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz