ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 11:10
Головна » 2022 » Травень » 22 » «Срібна «Надвірняночка».Спогади 10-річної давнини,зовсім небагато часу пройшло…
15:20
«Срібна «Надвірняночка».Спогади 10-річної давнини,зовсім небагато часу пройшло…

8 дівочих команд Прикарпаття(з Івано-Франківська,Галича, Долини,Рожнятова, Калуша,Надвірної, Городенки та Косова) зорганізували у футбольну лігу(1995 р.н.і мол.) на кшалт змагань серед юнаків. Такого до цього часу не проводили. Були в попередні роки розиграші чемпіонату області,коли спортсменки,представляючи райони та міста, збирались в одному місці і завершували його за 1-2 дні.А зараз команди,поділені на дві групи,мали провести ігри з суперниками вдома та на виїзді.Дівчат-футболісток ввели в базу даних області та оформили на них картки.1 жовтня 2011 року футбольні баталії стартували.Наш перший виїзд до Косова,де почалили забивати місцевій команді тільки в 2 таймі. Перший домашній матч, де зазнали гіркоту поразки від дівчат з обласного центру,який провели… у Делятині (арбітром виступив начальник нашої команди Микола Ясінський).Завершення 1 кола змагань виїздним переможним матчем в Серафинцях проти дівчат з Городенківщини під акомпанемент дощу зі снігом.28 квітня наступного року надвірнянянці та гості  міста нарешті змогли подивитись та оцінити гру наших дівчат на стадіоні «Нафтовик».Яскрава впевнена перемога над косівською футбольною дружиною. Потім був виїзд до Івано-Франківська на матч проти новоспеченого бронзового призера чемпіонату України з футболу серед дівчат по даній віковій категорії.Наші спортсменки продемонстрували зовсім іншу гру ніж в першому колі,але долю матчу вирішив єдиний  влучний удар Христини Перевізник.Наші дівчата після гри були засмучені, а футболістки команди-суперниці прийшли підняти їм настрій та подякувати за гру.Груповий етап завершили на позитивній ноті  в Надвірній та дружнім фото з підопічними Василя Шевчука.  

23 травня відбулася фінальна частина у Вістовій (Калуський р-н). В півфіналі досить несподівано перемогли з великим рахунком переможця іншої групи - галичанок. А у фіналі знову зустрічалися із старими суперниками по групі. Двобій самої забивної команди та не пропускаючої завершився на користь останньої. Футболістки під орудою Івана Олійника та Миколи Тиханського не програвши жодного матчу та не пропустивши жодного гола стали чемпіонами. Наша команда заслужено завоювала срібний комплект нагород.

Хто грав…

25 футболісток задіяв головний тренер Богдан Пинчук по ходу змагань. Цікаво, що у всіх 8 матчах брали учась 5 футболісток:воротар-Ольга Музиченко,капітан-Тетяна Мельничук,польові гравці Надія Харковська, Христина Семенюк та… Яна Тріщук. Дебютантка Яна напевно була наймолодшим учасником цих змагань, адже їй доводилось протистояти суперницям,які були на 5 років від неї старші.На матч менше провели: Надія Боднарук,Марія Стельмах,Володимира Вайда,Марта Чернета,Тетяна Лайщук,Марія Ткачук.Шість поєдинків відіграла Ірина Чубернат. Також у фінальній частині зіграли Галина Демків та Тетяна Андрусяк в доробку яких стало по 3 матчі.

Кістяк команди складали студентки Надвірнянського коледжу НТУ.Дівчата були із Закарпаття (Рахівщина) та Львівщини (Стрийщина).Також наші футболістки з Прикарпаття представляли такі населені пукти: БолехівМихальче(тоді-Городенківський р-н),Старуня, Кричка,Жураки,Богрівка(Богородчанський р-н), Татарів,Делятин,Красна, Фитьків, Пасічна,Чорний Потік,Зелена,Надвірна.

Хто забивав…

Неофіційно кращим бомбардиром змагань стала Марта Чернета-13 голів.В нашій команді шестеро гравців відзначались у воротах суперника.Загалом 25 м’ячів.

Чернета Марта-13

Мельничук Тетяна-4

Вайда Володимира-3

Лайщук Тетяна-2

Демків Галина-2

Чубернат Ірина-1

 

Хто готував команду…

Головний тренер-Богдан Пинчук,тренер-Віктор Лавринович,тренер воротарів-Лев Борняк,начальник команди-Микола Ясінський.

 

Переглядів: 131 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz