ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 16:10
Головна » 2016 » Квітень » 28 » Наші краянки успішно побували в Македонії
08:19
Наші краянки успішно побували в Македонії

Приємно, що в перемогу внесли свій вклад наші краянки, гравці ЖФК"Надвірняночка": студентка Надвірнянського коледжу НТУ Яна Тріщук  та учениця Цуцилівського НВК Романа Лукач.

 

Збірна України WU-16: гольова перестрілка з Люксембургом

У суботу, 23 квітня, дівоча збірна команда України WU-16 зіграла стартовий поєдинок на Турнірі розвитку УЄФА, що проходить у столиці Македонії – Скоп’є. Першими суперниками наших дівчат були однолітки з Люксембургу, яких підопічні Сергія Сапронова здолали з хокейним рахунком – 4:3.

 

Розпочали гру обидві команди сумбурно, без особливого конструктиву. Стартові десять хвилин команди вивчали один одного і гра проходила переважно у центрі поля.

 

Першими загострили події у матчі саме суперники, на 11-й хвилині гравець Люксембурга здійснила швидкий рейд лівим флангом і прицільним ударом вразила кут воріт Яни Тріщук.

 

Наших дівчат такий перебіг подій на полі не знітив, і майже одразу юні українки створили 3-4 нагоди аби зрівняти рахунок. На 22-й хвилині гри це вдалося Семенюк, яка змістившись з флангу чудово пробила у верхній кут воріт Люксембурга. На цьому цікаві події першого тайму були вичерпані.

 

На початку другої половини гри силами все тієї ж Семенюк підопічні Сапронова вийшли уперед – 2:1. І після цього продовжували нагнітати ситуацію біля чужих воріт.   

 

Тим більш несподіваним виявився гол від суперниць на 52-й хвилині зустрічі. На хвилі успіху опоненти за 8-м хвилин знову приголомшили «синьо-жовтих».

 

Одразу після цього, тренерський штаб збірної України замінами вніс корективи на футбольному полі, що одразу позначилось на результаті. Спочатку капітан української команди Надія Куніна на 72-й хвилині зрівняла рахунок на табло, а ще за три Юлія Семенюк оформлює хет-трик і приносить важку перемогу на старті.

Турнір розвитку УЄФА

 

Україна WU-16 – Люксембург WU-16 - 4:3

 

Голи: Семенюк (22, 48, 75), Куніна (72) - Гріффін (20, 55), Міллер (47)

 

Україна: Тріщук – Косік, Квач, Лукач (Шевчук, 55), Коліщук (Бойчук, 55), Янчук (Білокур, 41), Гірин (Мажара, 78), Семенюк, Кравченко (Моспан, 41), Постол (Лаврук, 41), Куніна (к) (Вегерич, 78)

 

Люксембург стартовий склад: Беснард – Дженглер, Коллі, Кремер (к), Келмес, Лопез, Міллер, Касс, Пінто, Ней, Гріффін

Збірна України WU-16 здолала Казахстан у серії пенальті

У понеділок, 25 квітня, дівоча збірна команда України WU-16 провела другий поєдинок на Турнірі розвитку УЄФА, що проходить у столиці Македонії – Скоп’є. Підопічні Сергія Сапронова зіграли внічию із однолітками з Казахстану з рахунком 3:3, а вдача у серії післяматчевих пенальті посміхнулася саме «синьо-жовтим».

 

Матч пройшов за повної переваги наших дівчат, які вже з першої хвилини заволоділи ініціативою на полі. Стартова десятихвилинка продемонструвала, що «синьо-жовті» налаштовані на перемогу. Українські нападники діяли гостро у завершальній фазі і постійно тримали у напрузі голкіпера суперниць.

 

Гол назрівав, але несподівано першою пропустила саме українська збірна. Команда Казахстану, скориставшись певною розгубленістю наших футболісток, зуміла і вдруге вразити ворота своїх візаві. Але під за навіс першої половини гри два влучних «постріли» Семенюк дещо заспокоїли нашу команду.

 

Другий тайм став логічним продовженням першого. Українки виглядали на голову сильнішими за суперниць, але знову пропустили необов’язковий гол. Ця невдача ще більше завела наших футболісток, які великими силами пішли на ворота збірної Казахстану. Винагородою став чудовий гол у «дев’ятку» від Куніної.

 

У підсумку, основний час не виявив переможця, і на учасників зустрічі чекала футбольна лотерея. Вдалі 11-метрові удари Семенюк, Куніної та Колещук разом з двома сейвами голкіпера Тріщук принесли команді Сергія Сапронова бажану перемогу.

Турнір розвитку УЄФА

 

Україна WU-16 – Казахстан WU-16 - 3:3 (3:1 – по пенальті)

 

Голи (Україна): Семенюк (38, 40), Куніна (66)

 

Україна (стартовий склад): Денищич – Вегерич, Косік, Мажара, Білокур, Шевчук, Лаврук, Семенюк (к), Кравченко, Бойчук, Горбач

 

Казахстан (стартовий склад): Алмасбай – Жаксимбай, Флют, Садикова, Волкова, Нізамутдінова (к), Акбаєва, Тулегенова, Жаслан, Іванюк, Серікбай

 

Збірна України WU-16 тріумфувала у Македонії

У середу, 27 квітня, дівоча збірна команда України WU-16 провела заключний поєдинок на Турнірі розвитку УЄФА, що проходив у Македонії. Суперниками підопічних Сергія Сапронова були господарі змагань – команда Македонії. Саме у протистоянні з цією збірною вирішувалось, хто ж стане переможцем турніру.

 

Початок зустрічі був за українками, які одразу захопили ініціативу на полі, і вже до 10-ї хвилини забили два швидкі голи, які на свій рахунок записала Надія Куніна. Спочатку капітан нашої команди вдало замкнула передачу на дальній стійці, а ще за декілька миттєвостей завершила стрімку атаку чудовим ударом під перекладину. До перерви юні українки мали ще декілька гарних нагод аби довести рахунок до розгромного, проте рахунок першої половини гри залишився незмінним.

 

У другому таймі «синьо-жовті» продовжували контролювати гру, активними були лідери команди – Куніна та Семенюк. Українки  раз-по-раз турбували голкіпера македонок Речі, проте рахунок на табло 2:0 протримався аж до фінального свистка.

Таким чином, набравши 8 очок, збірна України посіла першу сходинку турніру. Друге місце за Македонією, третю позицію зайняв Казахстан, а Люксембург залишився четвертим.

 

Турнір розвитку УЄФА

 

Македонія WU-16  – Україна WU-16  – 0:2

 

Македонія WU-16:  Речі – Граматікова (Тодоровска, 48), Гйоржиєвска, Біневска (к), Бумбароска (К. Ніколовска, 60), Зівікж (Джевалєкова, 48), Дімоска, Жегова (Кіранова, 60), Гйоржиоска, А. Ніколовска (Костеска, 24), Белістояновска

 

Україна WU-16: Денищич (Тріщук, 38) – Косік, Лукач (Шевчук, 38), Мажара (Коліщук, 11), Білокур (Лаврук, 11, Янчук, 38), Гірин (Постол, 25), Семенюк, Моспан (Кравченко, 38), Бойчук, Горбач (Квач, 38), Куніна

Фото Сергія Новікова

Переглядів: 419 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz