ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 12:47
Головна » 2018 » Березень » 6 » Надвірнянський коледж НТУ - переможець першого турніру на Богородчанщині.
14:53
Надвірнянський коледж НТУ - переможець першого турніру на Богородчанщині.

   5 березня 2018 року сталася знакова подія у футбольному житті Богородчан. Вперше в спортзалі Богородчанського професійного будівельного ліцею відбувся турнір з футзалу серед дівчат на кубок селищного голови Богородчан. В гості до місцевих дівчат з «Богородчаночки» та ОТГ Дзвиняч завітали  представниці сусіднього району – «Надвірняночка - Надвірнянський коледж НТУ» та з обласного центру - студентки базового медичного коледжу. Честь відкрити змагання отримали селищний голова Богородчан Ростислав Заремба та голова Богородчанської районної федерації футболу Роман Балаш. У вступному слові вони привітали учасниць змагань  та побажали їм удачі і чесної, безкомпромісної боротьби на спортивному майданчику. Після того як прозвучав Гімн України та капітани команд внесли Державний Прапор  України і розпочалося головне спортивне дійство цього дня в райцентрі.

Першими на майданчик вийшли місцеві команди з району. Дівчата показавши непоступливість, великий азарт та жагу до перемоги так і не змогли в основний час матчу (рахунок 3:3) виявити переможця. Все вирішила фортуна післяматчевих штрафних ударів. Точнішими і вправнішими виявились дівчата з новоствореної ОТГ. В другому матчі гості Богородчанщини розіграли ще одну путівку до фіналу змагань. Сильнішими серед студенток обидвох команд виявились надвірнянки. В матчі за третє місце «Богородчаночка» з рахунком 4:1 переграла франківчанок, а у фіналі дзвинячцька команда дала бій іменитому супернику з Надвірної ( в її складі грало 2 діючих гравців з молодіжних дівочих збірних України з футболу та два кандидата), але все таки поступилась з рахунком 4:8.

Після завершення матчів відбулося урочисте нагородження команд-учасниць, яке провели селищний голова Богородчан Ростислав Заремба та голова Богородчанської районної федерації футболу Роман Балаш. Всі команди отримали грамоти, призери турніру – відповідні медалі, а переможець - чудовий кубок.

Також дівчата отримали індивідуальні відзнаки :

кращий воротар – Вероніка Кузьмин (Богородчаночка),

кращий захисник – Ангеліна Осадчук (Івано-Франківський базовий медичний коледж),

кращий нападник – Романія Карабінович (ОТГ Дзвиняч),

кращий бомбардир турніру (10) – Анна Дем’янець (Надвірняночка-Надвірнянський коледж НТУ)

та наймолодший гравець турніру – Валентина Матис (Богородчаночка).

 Голова Богородчанської районної федерації футболу Роман Балаш відмітив очевидний футбольний прогрес у діях дівчат з Богородчанщини, які вже торік почали виступати на Чемпіонатах України з футболу (вища ліга WU-15-6 місце) та футзалу (вихід до фінальної частини змагань WU-16-2 ліга та WU-14-1 ліга).

 Селищний голова Богородчан Ростислав Заремба пообіцяв всестороннє підтримувати розвиток дівочого футболу на Богородчанщині та здорового способу життя юначок, а турнір зробити традиційним і вже наступного року запросити команди з інших областей.

Цікавим фактом на турнірі стало і те, що за команди гостей виступали також спортсменки, які народились на Богородчанщині, а нині є студентками навчальних закладів Івано-Франківська та Надвірної.

"Надвірняночка - Надвірнянський коледж НТУ"

"ОТГ ДЗвиняч"

"Богородчаночка"

Івано-Франківський базовий медичний коледж

 

Технічні результати:

Турнір з футзалу серед дівчат на кубок селищного голови Богородчан 
1-й півфінал 
Богородчаночка 3:3 (по пен.0:2) Дзвиняч ОТГ 
Ярема, Івасів, Печенюк - Ткачук-2, Дручків 

2-й півфінал 
Надвірняночка 14:2 БМК Івано-Франківськ 
Дем'янець-6, Лукач-5, Лайщук, Русінова, Печенюк - Демчук, Заболотна 

матч за 3 місце 
Богородчаночка 4:1 БМК Івано-Франківськ 
Печенюк-2, Рожко-2 - Бурак 

фінал 
Надвірняночка 8:4 Дзвиняч ОТГ 
Дем'янець-4, Лукач-3, Тріщук - Карабінович-2, Дручків-2 

//

Переглядів: 372 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний хостинг uCoz