ЖФК

"Надвірняночка"
Меню сайту


Форма входу


Відео з матчів


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 52


Міні-чат


Друзі сайту
ЖФК Нафтохімік-ДЮСШ №3


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 08:24
Головна » Архів матеріалів

Щиро всі тебе вітаєм
З гарним віком, молодим,
Нехай Господь обласкає
Своїм світлом осяйним.
Нехай літо наворожить
Долі гарної в житті
Хай добра тобі намножить
На майбутньому путі.
Творчих злетів-високостей
Гарних друзів на всяк день
Хай прийде фортуна в гості
І наспівує пісень.
Завше хай тобі щастить
Веселкові будуть дні
І як в казці в оцю мить
Принц прибуде на коні.

К О М А Н Д А ! ! !
Переглядів: 671 | Додав: tisha | Дата: 16.12.2010 | Коментарі (0)

   Це  сталось...ЖФК"Надвірняночка" розпочала свої виступи в 1-ій лізі Чемпіонату України з футзалу сезону 2010-2011 рр. Попередній етап Західної зони був поділений на дві групи"А" (ігри в Луцьку) і "Б"(в Калуші).В нашій групі „Б”крім нашої команди виступали двоє з найсильніших на сьогоднішній день західноукраїнських жіночих футзальних клубів "Нафтохімік- ДЮСШ №3" Калуш і "КОЛІСП" з Костополя (Рівненська обл.) та вже не новачок цих змагань дрогобицький "Медик" з Львівської області.

   Три гри за три дні провела наша команда в Калуші в місцевому СК"Сокіл" з 3 по 5 грудня.В п"ятницю зіграли з командою з Рівненщини.Команду тренує тренер жіночої
збірної України з футболу (до 17-років) Василь Мамч ... Читати далі »
Переглядів: 675 | Додав: tisha | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)



Цей день має чарівне походження,
Бо сьогодні твоє день народження,
Бажаєм,щоб сонце тебе зігрівало,
Люди - усмішку тобі дарували,
Природа здоров'я тобі піднесла,
А ластівка щастя мішок принесла!
А ще романтики дружби, кохання!
Прийми же від нас усі ці вітання!
  Ми знаєм цей день чарівний, не звичайний,
Тож нині здійсняться всі побажання!


К О М А Н Д А ! ! !
Переглядів: 600 | Додав: tisha | Дата: 12.12.2010 | Коментарі (0)

   З 3 по 5 грудня в м.Калуші пройде 1 коло західної зони (група Б) Чемпіонату України 1 ліги з футзалу серед жіночих команд сезону 2010-2011 рр.Беруть участь чотири команди "Нафтохімік-ДЮСШ №3"м.Івано-Франківськ, "КОЛІСП"Костопіль (Рівненська обл.), "Медик" Дрогобич (Львівська обл.) та ,що дуже приємно,представник нашого району,дебютант цих змагань ЖФК "Надвірняночка".2 коло заплановано провести до 10 січня 2011 р. в м.Дрогобич.Далі три кращі команди з групи "Б" зустрінуться з 5-ма кращими представниками групи "А",яка гратиме у Луцьку до 10 лютого 2011 року.Ос ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: tisha | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)


З Днем народження вітаєм!
І Тобі ми побажаєм:
Щастя, радості, кохання
Щоб здійснились всі бажання,
Миру, ніжності, добра
І щоби здоровою була.
Щоб цвіла, мов квітка на весні
Гарним, пишним цвітом
А в душі щоби було
Тепле, сонячне літо.
Побажаєм ми удачі
Й щасливої долі
На Канарах зо дві дачі
І грошей доволі.
Щоб в житті могла здолати
Височезні гори
І щоб раз у рік відпочивала
На Червонім морі.
З Днем народження!!!!!!!!


завжди з тобою
КОМАНДА!!! ... Читати далі »
Переглядів: 792 | Додав: tisha | Дата: 29.11.2010 | Коментарі (0)

   12 листопада на території Надвірнянського коледжу відбулась напевно історична подія в його житті та й спортивного району також.В рамках підготовки до участі в Чемпіонаті України 1 ліги та Кубку України сезону 2010-2011 рр.на товариську гру з міні-футболу приїхали гості з Львівщини,тамтешні учасники Чемпіонату та Кубку Львівської області дівоча команда з Моршина „Медик”.Молода команда,яка складалась з футболісток, переважно 1995-96 р.н., виявила бажання зіграти товариський матч з командою ЖФК”Надвірняночка” СК ”Автомобіліст”,яка складається з студенток Надвірнянського коледжу НТУ (директор Р.Нагорний),а також подивитися і познайомитись з Надвірнянським коледжом ближче.Деякі дівчата львівської команди,вже проявили неабияку цікавість, щоб наступного року спробувати поступити у наш престижний вуз і поєднати навчання та футбол .
   Зігравши два тайми по 40 хв."Надвірняночки" перемогли з рахунком 10:4 львівських гостей.За нашу команду відзначились тричі Христина Гла ... Читати далі »
Переглядів: 1069 | Додав: tisha | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)

   На минулому тижні,в рамках підготовки до участі в 1 лізі та кубку України з футзалу, ЖФК ”Надвірняночка” взяла участь в обласному турнірі з міні-футболу серед аматорських жіночих команд на Кубок Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області,який відбувся в ФОК "Кристал"м.Івано-Франківськ.Шість команд було поділено на дві групи,де дві кращі виходили до півфіналу.Спочатку зіграли з командою „Городенківські перчинки” в нічию 1:1,а потім виграли з рахунком 4:3 у команди „Юність” Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ.Зайняли в групі перше місце.В півфіналі зустрілись з другою командою другої групи-долинським „Соколом”.Матч завершився з рахунком 3:1 на користь наших дівчат.І у фіналі зустрілись з чемпіоном міста Івано-Франківськ, командою Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника.Надвірнянські спортсменки, доклавши чимало зусиль,все таки мінімально поступились більш досвідченому супернику з рахунком 3:2 ... Читати далі »
Переглядів: 895 | Додав: tisha | Дата: 25.10.2010 | Коментарі (0)

   Другий молодіжний склад ЖФК"Надвірняночка-2" їздив в неділю 10 жовтня в Брошнів на міжобласний турнір з міні-футболу серед дівчат "Золота осінь". Крім нашої взяло участь ще три команди місцева, з Калуша та гість з Львівської області команда Моршина.В першому матчі нашій команді ніякого супротиву не чинила молода калушська команда.7:1 на користь наших дівчат,шість м"ячів у ворота суперників забила капітан команди Любов Дребот.Другу гру на жаль програли господарям,свої моменти не реалізували,а Брошнів свої два голи забив. І в третьому матчі проти львівських гостей з Моршина відмічаємо цьогорічне поповнення команди.Кіпер Уляна Горічок, яка потягнула шестиметровий штрафний удар, дубль в матчі Андріани Глушман. Свій перший гол на турнірах провела ще раніше новобранець Анна Бойко.В підсумку  2:1 накористь нашої команди,яка посіла друге місце на цьому турнірі.Команду нагороджено пам"ятною відзнакою,грамотами і смачним тортом.За команду виступали Анна Бойко,Андр ... Читати далі »
Переглядів: 983 | Додав: tisha | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (0)

  2 жовтня жіноча футзальна команда Надвірнянського району і ще сім команд області взяли участь у цих змаганнях,які проводились у ФОСК "Прикарпаття" м.Коломиї.
   Попали спочатку в так звану "групу смерті" до команд м.Івано-Франківськ, Галицького р-ну та господарів-Коломийського р-ну.В першому матчі розійшлися миром з титулованою командою м.Івано-Франківськ,перемогли команду Коломийського р-ну та в драматичному останньому матчі з командою Галицького району,програючи по ходу поєдинка 2:0,надвірнянські дівчата зуміли переламати хід зустрічі, на останніх хвилинах зрівняти рахунок,що було достатньо для виходу з групи з другого місця.В півфіналі переграли переможця другої групи сильну команду Городенківського району 3:1 і вийшли до фіналу,де чекали вже старі знайомі-команда з Івано-Франківська.
Нажаль показати всі свої хороші якості,як було на груповому етапі,команда не змогла в зв"язку з травмами трьох ведучих футзалісток на чолі з капітаном,які не могли ... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: tisha | Дата: 06.10.2010 | Коментарі (0)

    Жіноча команда Надвірнянського району,яка складалась з гравців ЖФК"Надвірняночка" та вихованців СК"Автомобіліст"Надвірнянського коледжу НТУ перемогла у фінальних сільських спортивних іграх області з нагоди 60-річчя Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».Три матчі і три сухі перемоги,які привели команду до кубка,медалей та грамот.


футбол (жінки),6 команд,с.П"ядики,грали два тайми по 15 хв

1 підгрупа (Галицький р-н,Надвірнянський р-н,Снятинський р-н)

Галицький р-н 4-0 Снятинський р-н
Все було вирішено в першому таймі.Команда ... Читати далі »
Переглядів: 773 | Додав: tisha | Дата: 15.09.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 »
Безкоштовний хостинг uCoz